Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименИмам много въпроси за Рептилни хора
Извинявам се, че пускам още една тема но в момента се интересувам от едни същества наричат се рептили Еленко Ангелов много често говори за тях! Искам да помоля всеки който знае нещо за тях да ми напише като коментар говорят като нас, изглеждат като нас но не са съвсем човеци. Имам много въпроси както и други хора надявам се имам няколко въпроса на които търся отговор. Имат ли душа? Всички ли рептили са зли? И кой е създателят им? Но все пак който му е интересна темата нека напише нещо което знае, благодаря.
АнонименНека поговорим за рептилите!
Все повече и повече се говори за рептили напоследък тази тема стана много важна и интересна всеки който е чел за тях знае това онова нали? Но все пак аз имам два въпроса за рептилите, ако някой знае и ми отговори ще се радвам ето ги въпросите. Кой е създал рептители-хора Рептилите имат ли душа?
АнонименНека поговорим по темата за рептилите
Последно време много започна да се говори за рептили, аз искам повече да науча за тях предполагам, има хора и тук които знаят за рептилите и четат и продължават да търсят някаква информация имам два главни въпроса за рептилите и те са : Имат ли душа ? Кой е техния създател? Ще бъда много благодарна, ако някой знае повече за тях и ми отговори на това!
АнонименПостоянно сънувам едно момче!
Много често сънувам едно момче не ми е гадже,нито го харесвам. Просто той ми е най-добрия приятел тоест беше от 5 годишни до 12-13 годишни бяхме все все заедно, но един ден майка му дойде и го взе в Германия. И така един ден просто дойде в България с майка си за 2-3 дена след това си тръгна де. Видяхме се, той гледаше към мен но просто подмина .. Много ме заболя ,но го преглатнах. И от този ден го сънувам много често! ето ви пример : Веднъж сънувам как аз и той летим на червени клими и един дядо ми каза " ти и това момче сте свързани"! и съня свърши. 5-6 пъти един и същт сън се повтаря как се разминаваме и подминаваме не мога да разбера защо толкова често го сънувам. Дори в човека в който бях влюбена не съм го сънувала нито 1 път а това момче .. Моля за вашите отговори ,и идеи.
АнонименСветената вода ме променя
Искам да попитам някой, които разбира от тези работи. Нормално ли е всеки път, като ме напръскат с светена да се вбесявам? И още нещо .. нормално ли е да мразя вкуса на светената вода?
АнонименДве съдби, два свята (Трилър)
Две съдби,два свята Той и тя са различни,по-всякакъв начин той е беден,а тя богата Парис е дъщерята на един от най-известните певци на света Кевин Артър. а той,има бедно семейство,което почти всяка вечер си ляга гладно! Той и тя ще се срешнат, и ще се обикнат ще има много тайни между тях,но ще се обичат нечовешки! Майкъл е изпълнен с мечти и с фантазии неговото тежко детцство, го кара да си мечтае само той е от бедното село на Индия,басти,а тя е от Америка! Той ще отиде в Америка и там ще се запознаят! Там където се появи щастието...се отваря врата и за нещастието и болката!
АнонименПрокълнатите - част 2
Прокълнатите Мъжат на име Джоузев се прибирал от работа и щом влязал в къщата пред него се отворила една грозна картина. Той видял кръв от пътека, която водела в стаята на момиченцето Катрин,той видял съпругата си обесена и видял мъртвото тяло на детето си, и видял че,няма глава... Бедния мъж станал свидетел на голяма трагедия и видял в сандъка главата дъщеря си! Джоузев се пропил, плакал,плакал и накрая скочил от 11 тия-етаж и умрял на място. Много полицаи, много хора ,съседи и познати на младото семейство дошли да видят и всички били ужасени и втрещени. И никой не дал обяснение как и защо този случай станал най-известния в Америка. Къщата била обявена за прокълната,и се сложила строга забрана, да не се влиза! Всички говореха за този случай година и половина и все пак всичко затихнало. И все пак, никой не смеел да влезе в " Къщата на прокълнатите". И помнете вашите мнения имат значение. Всеки да каже дали му харесва или не иначе съм човек с фантазия!
АнонименПрокълнатите
Прокълнатите Това стана много, много одавна едно семейство си нямало дете,много години а толкова искали,да си имат дете. Което да гледат с обич но,мечтата така и не станала реалност. И влюбените решили да си усиновят едно момиче и така се случило. Момиченцето разтяло с обич, и нищо не му липсвало, и днес имало рожден ден. Майката в същия ден откачила, започнала да чува,страшни гласове, и да чувства гнусни миризми,и тя опитвала да се успокои но,напразно. И така дошъл фаналния ден, на рожденния ден на момиченцето. Жената просто влязла при момиченцето, и започнала да пее някаква странна песен, и след като приключила извадила един голям нож и с един замах, отсякала главата на момиченцето. Полудялата жена, сложила главата на детето си в един малък сандък. И така Катрин беше убита. Полудялата жена на име Химена,осъзнала всичко но,вече било прекалено късно! Давайте каквито и да е, мнения дали ви харесва дали не, дали да продължавам..каквото и да е мнението ви го приемам.
АнонименКакво ми е на очите?
Моля за съвет ,защото започнаха да се случват странни неща. Гледах си на някоя страна и разглеждам телефона на една приятелка и една близо до моя чин ( на училище бях тогава) Беше се ужасила и кресна няколко пъти дали съм добре. И аз учудено я попитах какво има .. Тя казва целите ти очи станаха бели! Учудих се много беше толкова уплашена.. Един също веднъж ми каза че гледам много сърдито една моя приятелка също ми каза че, гледам дяволито .. Обръщам се към вас и искам да ви попитам какво ми е, от какво идват тея неща ? моля без критики