Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСън в църква ...
Здравейте, Отново един сън дълбоко ме развълнува. Сънувах, че съм с майка ми и баща ми (баща ми е починал) на църква. Запалвам свещ и я поставям с малко трудноцт в пясъка. Попът ме миропомазва, след което присядам в църквата. Започва да свири гръцка народна музика и двама едри, облечени в тъмни шаячни дрехи мъже заиграват хоро.
АнонименТри интересни сънища
Споделям тук с надеждата да намеря помощ за тълкуването на три интересни сънища, сънувани в последните три нощи. Първият беше, че влизам в католическа църква, а се кръстя по православному. присъединих се към хора,имаше за хапване и приятна атмосфера. Вторият сън оная нощ - отиваме на погребение на втория съпруг на майка ми (който действително е починал) но с нас присъства и баща ми (който е починал отдавна). Интересното беше, че мъртвецът беше поставен гол върху дълга маса (като в морга). Третия сън снощи беше във връзка с две мои братовчедки, които живеят в Близкия изток. Сънувах, че цялата българска рода сме им отишли на гости, имаше много хора и деца, всички щастливи, и една голяма маса, отрупана с лакомства.
АнонименКънтри музика и хармоника
Здравейте, Сънувах тази нощ моя (бивш) съсед, че свири на банджо кънтри музика. Извади банджото и ни го показа и посвири пред нас, а после отиде у тях, където имаше голяма компания и пяха една кънтри песен, чуваше се и устна хармоника.Събудих се с песента на устни и си я тананиках наум. Помислих да запиша мелодията с мобилфона,тананикайки на глас, но беше много рано и ми се спеше още. Заспах за малко и после като се събудих, я бях забравила. Впрочем не живея в САЩ,а кънтри музика слушам много рядко.
АнонименТри странни сънища в една нощ
Здравейте, Обикновено сънувам често, но сънищата ми са като отделни сценки от различни ежедневия, различни живот. Но това, което сънувах снощи, ме потресе. Бяха три сънища, защото нощем се будя по дав-три пъти. Два от сънищата бяха “мъжки“, въпреки че съм жена към петдесетте. В първия сън ставаше дума за двама братя, които имат баща-мъчител и в един момент го слагат в чувал и го убиват. Не се виждаше точно как, но гледката на тялото в чувала беше ясна.Моето и на околните чувство беше, че се отдава справедливо възмездие, още повече, че всички усещахме чувствата и намеренията на братята. Във втория сън сънувах, че имам пенис в ерекция и че мастурбирам. Ужасно ми е неудобно да го споделя, но беше толкова необичайно да се сънувам като мъж. Последва оргазъм, събудих се. Третия сън не беше чак толкова странен, но го споменавам заради протокола. Бях вече що-годе аз, защото ставаше дума за сестра ми и бившия й мъж, приготвяхме се да излизаме заедно някъде на празненство, разправяхме се кой в коя кола ще се качи и пр. Имаше и още подробности но ги забравих. Ако някой може да ми обясни първите два съня, ще му бъда много благодарна.