Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСънувах леля ми
Здравейте снощи сънувах леля ми отново-първата братовчедка на майка ми.Този път я сънувах тя как ми говори нещо не помня точно какво но си спомням че ме обвиняваше кореше ме за нещо.Тогава изведнъж се появи сестра ми и каза следното"Ти първо виж дъщеря си-тя е в това положение благодарение на теб"!И се събудих!Благодаря за отгоовра!
АнонименШокиращ сън
Здравейте снощи сънувах шокиращ и шантав сън!Сънувах как на компютъра гледам филм за възрастни и се мъча да затворя прозореца със филма но не мога!Докато го гледах се чувствах неловко!
АнонименКак да си изчислим дали даден ден е подходящ за изпит, за изпит за работа или интервю!
Как да си изчислим дали даден ден е подходящ за изпит, за изпит за работа или интервю и дали ще ни вземат на работа!Благодаря за отговора!
АнонименСънувах пари!
Честита Нова Година на всички!Желая ви много здраве благоденствие и сбъдване на всички мечти! Снощи сънувах че държа в ръката си много пари и казвам на леля ми-братовчедката на майка ми да ги вземе тези пари в заем, и когато има възможност да ми ги върне, но леля ми ми отказа и започна да попълва някакви документи и докато я гледах как попълва документите видях как пише числото 6 и после се събудих!Благодаря за отговора!