Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименРегресия - какво е преживяването
Здравейте, любопитно ми е, дали тук има хора, подлагали се на хипнотична регресия и какво е било преживявянето като цяло? От известно време имам желание да се подложа на регресия, но ми се иска да чуя мнения. Ако някой се е подлагал, моля да ми пише. Благодаря
АнонименКарта на мечтите
Здравейте, преди време в едно предаване гледах една жена, която показваше как да си направим карта, с помощта на която се сбъдвали мечтите ни. Исках да попитам според вас това работи ли, пробвали ли сте, какво мислите за тези неща? Аз си направих такава карта, но нито едно от желанията ми не се сбъдна. Също така постоянно имам чувството, че не е редно това, че съм я направила, сякаш съм направила нещо лошо.
АнонименПрераждане и минали животи
Здравейте. Бих искала да разбера вашето мнение по темата. Случвало ли ви се е да имате усещането, че не сте на Земята за първи път? Спомняли ли сте си моменти от предишен ваш живот? Чували ли сте за регресивна хипноза и ако да, какво мислите за нея? Подлагали ли сте се някога на такава и бихте ли го направили? Задавам ви всички тези въпроси, за да осмисля нещо което ми се случи преди години. Стоейки пред компютъра, внезапно получих много реалистично видение. Беше така сякаш за около 5-6 секунди не бях в тялото си, а в нечие друго тяло в друго време. Спомням си всичко много ясно. Аз бях малко момиче, на около 6-7 години приблизително. Майка ми ме държеше за ръка. Беше облечена с бяла рокля на чери точки в ретро стил, но не виждах лицето и. Вървяхме по една леко наклонена уличка с павета. Тротоарите бяха широки и на тях имаше засадени високи дървета, може би липи или подобни на тях. В ляво на улицата имаше паркирани няколко коли тип трабанче а в дясно имаше магазин за сладки неща. Майка ми ме заведе там. Отвори вратата, на която имаше закачени от онези дрънкулки които звънят. Влязохме в магазина, там работеше мъж, облечен в бяло с бяла шапка. След това всичко свърши и се опитах да осмисля какво точно ми се случи. Започнах да чета за прераждането, в което самата аз не вярвах, а също така и нашата религия отрича. Не мога да си обясня по друг начин преживяното но също така се колебая защото се отрича от Християнството. Ще се радвам да разбера вашата гледна точка по темата. Благодаря!