Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Котето и ам-гъл в съня ми

Котето и ам-гъл в съня ми

Котето и ам-гъл в съня ми
Здравейте! Сега ще ви напиша много красив сън .Този сън е много чувствителен.
Беше късно и с моята приятелка бяхме зад моя блок, катереики се на един лост си приказвахме. Като се обърнах обаче, видях нещо като ам-гъл човечето от Властелинът на пръстените, но в сънят ми той имаше зъби, и беше облечен.

Гледашеме втренчено ,но изведнъж избухна в смях. Аз и Валя почнах ме да викаме : Помощ, помощ , но уви никой не чуваше и никой не ни обърна внимание. Аз се обърнах, скочих от лоста , и тръгнах да бягам, но аз бягах с гравитация, а ам-гъл ни търсеше.

В същото време аз и валя се качихме на една черна кола и виках ме на момчетата ,който играеха футбол помощ, помощ а единят се обади и ни повтаряше думите. Като се обърнах ам-гъл ме видя и почна да тича след нас.

След по малко от секунда той вече беше зад мен, и ми се смееше, и подиграваше.Аз неможеш да направя нищо, но в този момент една красива котка скочи върху него , той падна, и изчезна.

Аз слязох от колата, отидох до котето, и го питах дали може да те прегърна, то не отговори ,и аз го прегърнах. Котето ми каза че съм му стоплила сърцето и душата, аз го прегъръщах продължение на минути и се разплаках.

На сутринта като се събудих се разплаках, и още понех думите на котката. Това беше най-хубавият ми сън в целият ми живот .Затова сега реших да го напиша в съновника , за да видя кой ще оцени сънят ми. И моля ви кажете ми какво означава този сън. Благодаря ви !

Напишете какво мислите за съня т ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати