Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Птици, котки Объркано е..

Птици, котки Объркано е..

Птици, котки  Объркано е..
Сънувам, че вкъщи имам клетка с птици.. Те са две, едната е гълъб, а другата врабче. Първоначално видях, че гълъбът е снесъл яйце и го оставих.. Отидох да им взема храна, за да им дам и в същия момент като се върнах..

Едно по едно и гълъб и врабчето снесоха по едно яйце в ръцете ми.. Имаше някой при мен, мисля, че беше най-добрата ми приятелка и тя уви едното яйце в ръцете си, за да го държи топло, а аз взех другото, това на врабчето.

Работата беше там, че ръцете ми бяха студени и не можех да го стопля и го увих в блузата си.. След малко го отвих и то беше счупило черупката. Пуснах го долу и в същия момент яйцето се строши цялото и отвътре излезе пиле което порасна като котка.. Голяма и гладна котка..

Почна да мяука силно.. Когато започнах да и давам храна не искаше.. Хапваше една две хапки и се отказваше от нея.. Започваше да мяука за друго.. После когато се върнах видях, че от първото яйце което беше в клетката се е излюпило едно малко жълто пиленце..

И тогава ми стана странно, как от гълъбово яйце излиза жълто пиле, а от яйце на врабче, котка.. После се събудих и сега е една пълна бъркотия в главата ми.. Ще се радвам да го разтълкувате..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Maria  Toncheva
Maria Toncheva
08.08.2013 13:08
Може би ще чуеш нещо хубаво, което е хубаво обаче само на пръв поглед, но след това ще се окаже не чак толкова. Бъди предпазлива!
0
0
antonia
antonia
02.08.2013 16:56
Според мен, това означав, че ще се влюбиш, но в последствие ще те измамят :(
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
02.08.2013 15:30
Птици в съня е хубава поличба. Птичите яйца са на пари... Но какво означава птици и котки на едно нясто не съм сигурна...
0
0