Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»На вечеря в църква

На вечеря в църква

На вечеря в църква
Здравейте,
снощи имах много странен сън, намирах се в католическа църква - по принцип не съм католичка и за това се зачудих защо точно пък католическа. Та, присъствах на литургия, на която имаше доста хора, добре се чувствах до самият край на литургията.

Когато свърши останаха малко хора и един човек дойде и ме попита дали ще искам да остана да обядвам със свещеника и другите хора, но аз не се чувствах удобно, все пак не ги познавах, а ме канеха.

Въпреки това се съгласих и отидох в стаичката, където свещеника и другите бяха седнали на скромна маса и обядваха, но си личеше, че бях неочаквана и ме спогледаха, но мъжа, който ме покани каза спокойно да се настанявам.

Ама аз като видях как ме погледнаха с учудване и едва ли не какво правя там и ми стана много неудобно и моментално отказах, извиних се и си излязох. И така се събудих. Някой има ли на идея какво може да значи съня ми?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
TeoShamSher
TeoShamSher
06.04.2013 11:43
Знаеш ли, сега като замисля малко след като сънувах този сън имах още един с по-млад католически свещеник, които ме беше поканил да вляза в една стая, доста добродушен и усмихнат, и аз влязох и срещу мен имаше една стая с огледална врата, а от другата страна имаше тъмен коридор, в огледалото не виждах отраженията ни, този свещеник ми говореше "Да знаеш, че тази къща е обитавана!" аз моментално го прекъснах, защото ме беше страх и му казах: "Моля Ви не ми казвайте такива неща, да не ги назоваваме, за да не ни се явят, докато не ги викаме те няма да се покажат!" и в същия този момент, докато си изкажа изречението и нещо ме сграбчи във въздуха и ме хвърли срещу стъклената врата, аз от страх така виках, че се събух и през цялото ми тяло все едно беше минало не знам колко волта ток. Имат ли нещо общо двата съня?
0
0
Алекс
Алекс
06.04.2013 11:01
Е, браво! Ти си първият човек, долу-горе на моите години, който ми казва, че чете Библията всекидневно, адмирации за което. :-) :-) :-)
Може би сънят ти значи още, че искаш по някакъв начин да се `впишеш` в църквата на момчето, което обичаш, но не можеш да го направиш сама и се нуждаеш от някой, който да ти помогне и въпреки това пак не успяваш, а може би просто си сънувала същото момче, но като възрастен? Нека по-опитните се изкажат какво значи това? :-)
0
0
TeoShamSher
TeoShamSher
05.04.2013 16:18
Благодаря ти Алекс за отговора. Първо да ти кажа, че аз съм вярваща, не съм католичка (протестантка съм), но човека в когото съм влюбена е католик и за това помислих, че може да има нещо общо с него. И да, труден ми е характера и се срамувам точно като 2 годишно лапе, когато трябва да се запознавам с нови хора, макар и да съм на 24 години. Библията си я чета всеки ден и на Господ му "чуруликам" всеки ден :-D
Ако това допълнение ти дава някакви други гледни точки, чувствай се свободен да споделиш мнението си. :-)
0
0
Алекс
Алекс
05.04.2013 05:37
Здравей, не мога да предложа официалното тълкувание на съня ти, тъй като не се занимавам с това "професионално" (т.е. не кисна в сайта по цели дни и нощи :-D ), но като любител-писател и книгоман ще се опитам да позная какъв е характера ти и ако позная ще взема да пусна някое тото :-D

Такаа... най-вероятно си сънувала католическа църква защото те привлича малко познатото и неизвестното, може би се интересуваш и от религии. Предполагам си по-дръпната и притеснителна, а може би си такава само в чужди и непознати компании. Може би човекът, който те е поканил е скрит благодетел, приятел, помощник, който очакваш и който искаш да стопи ледовете на притеснението ти с чуждите хора. Изслушала си литургията, тоест искаш душата ти да е в мир и спокойствие, мислиш, че вярата, която сега имаш не може да ти осигури това и затова си се насочила към католицизма.

съвети:
=намери си гадже и/или най-добър прятел
=прочети Библията
0
0