Сънувах кокичета

Сънувах кокичета
Сънувах много странен сън. Бях си на село и с баба ми бяхме на двора и тя ме помоли с един маркуч да поливам в градината няколко отделни лехи.

Започнах аз с едната леха, уж имало посят ориз и тя ми каза да не го поливам много. Аз го преполях, тя нещо се размърмори, а аз и отвърнах, че оризът обича много вода.

Но тя не се съгласи и си помисли, че ще го изхабя с толкова много вода. От ориза бяха поникнали едни малки бели стръкчета.

В другата леха имаше повече ориз, полях го и него повечко, полях и някакви цветя. След малко отидох някъде отстрани и видях нещо като средно голям басейн, в който на дъното имаше средно големи рибки, а почти нямаше вода.

Аз помислих, че рибките са умрели. Въпреки това, им налях с маркуча вода. Видях как се съживяват и започват да дишат.

Когато се върнах към оризовите лехички видях, че вместо ориз са поникнали красиви кокичета, много на брой. И баба ми се зарадва. Аз и казах, че може би, не сме знаели, че от ориза идват кокичетата. Много им се радвах.

Останалото от съня, не го помня. Някой може ли да ми каже какво означава този сън ? Предварително благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
40
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Sonia
Sonia
12.12.2009 14:31
Отделните лехи (тъй като са отделни са момчета, ако лехите са били големи, дълга любов или харесване). Оризът означава знак за обич и чисти чуства. Щом баба ти се е зарадвала, значи ще има щастие и с кокичетата е така.
Дано съм ти помогнала.
0
0
bibi miro
bibi miro
29.11.2009 13:01
Здравей миличка,
няма място за притеснение. Кокичетата предвестяват нова и чиста любов, но единият от двама ви е по - притеснителен и не смее да разкрие чувствата си. Ако си омъжена, е знак за разбирателство и топли чувства. Рибките и ориза пък, са за предстоящта материална печалба. Това са по - важните неща в съня ти така, че желая успех.
Също така ти благодаря за коментара на моя сън.
0
0