Троянският змей

Троянският  змей
Здравейте! Тази нощ сънувах много странен сън. Та отивах аз и моето семейство в Троянският манастир и ни посрещат монахини, които ни поканиха вътре.

Изведнъж аз останах сама в манастира и видях, че една от монахините се съблича гола и си набожда куки на гърба и започна да виси на тях. Тя ме погледна и започна да се смее вулгарно.

Тогава разбрах, че това не са монахини и самият манастир се превърна в сборище на някакви зловещи хора, които ме търсиха и искаха да ме убият. Когато вече останах без възможност за бягсво, от нищото се появи черен огнен змей.

Тогава всички те се разбягаха и аз помислих, че това е краят за мен. Те го наричаха Троянският змей. Изведнъж той се уви около мен като анаконда и аз помислих, че ще ме убие, но напротив той се потърка в мен и аз го погалих.

Тогава той ми каза, че ще ме пази и че те немогат да ме наранят. След това ми каза, че трябра да го нахраня и аз от нищото отидох и бутнах едно дърво, което беше изсъхнало и в коренището му имаше много сочни плодове и започнах да го храня от ръцете си.

Той уби всички, които искаха да ме убият. Някои от тях бяха демони, други преоблечени като монахини. Когато станах да си вървя той ми каза, че е гладен още и аз му посочих дървото и той отиде да се нахрани.

Аз побързах да избягам, защото и от него се страхувах, после той ме пресрещна и ми каза, че ми е пазител и да не се страхувам и че скоро пак ще се срещнем, само че и той ще има нужда от моята закрила.

Аз му казах, че ще направя всичко възможно за да му помогна. След това той отново се приближи и аз го погалих по главата. Той ми се усмихна(колкото и странно да звучи за змей) и изчезна.

Ако някой има представа какво означава съня ми моля да ми пише и още един въпрос, има ли такова нещо като Троянски змей? (Предварително извинете невежеството ми, но аз никога не съм ходила да този манастир)

Предварително ви благодаря!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Силвестър
Силвестър
05.08.2012 16:22
Време ти е да отидеш до тоя манастир.Можеш и да разбереш.
0
0