Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Завръщането на бившия

Завръщането на бившия

Завръщането на бившия
Това е една много странна история:

Преди три години имах връзка с едно момче. Много хубави мигове заедно, но след два месеца скъсахме по-възможно най-грозния начин.

Разбраха ни цели четири блока, за бонус се появиха и разни гадни слухове по негов адрес от сорта на това, че е хомосексуалист.

И от тогава не го бях чувала, нито виждала до преди месец, когато ми иска приятелство. Бях много учудена, защото аз лично не бих си искала приятелство след всичко това.

До няма и седмица ми и писа да се видим и по-впечатляващото беше, че го интересуваше как съм, как и къде ми е удобно да се видим ?. Не можахме да се разберем и си даде номера да му звънна на следващия ден..

Звъннах му..би ми заето и той ми звънна. Говорихме си много време и той каза, че ще дойде да ме вземе. Така и стана, беше точен.

Заведе ме на едно много красиво място, смяхме се, разговаряхме все едно никога нищо не е ставало,все едно сега се бяхме запознали..

Скарахме се за сметката, кой ще я плати, все пак не ми е никакъв(вече), но пак той плати. Закараме до нас, говорихме си и в колата. Писах му и смс за рождения ден, който се оказа само след няколко часа. Писа ми два дена и след това спря...

Аз съм се променила, той също, но след всичко станало незнам какво да мисля и най-вече какво да очаквам и изобщо да очаквам ли нещо ? Или беше само едно кафе с бившата ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
52
43
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ивета
Ивета
21.07.2012 16:49
Искам да ви кажа,че този сайт е за паранормални неща,сънища,магии и подобни неща.Не е за вашите лични проблеми с гаджета,изневеряване и т.н.Моля ви вече се спрете!
0
0
ioana
ioana
30.06.2012 09:27
Ами мила,ще ти кажа само едно - Вълкът козината си мени,нрава-не ! :))
0
0