Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Пак странният човек

Пак странният човек

Пак странният човек
Преди време бях писала тема за един странен човек, който дойде в нас и оттогава не ме оставя! Намери ми скайпа, телефона, срещаме се по улицата два пъти, а аз информация за мен не му давам, не знам как го прави.

Както и да е този човек ми говори за екзорсизъм, че щял да ми покаже неща, които не предполагам, че съществуват. Не знам луд ли е или наистина ги може тези неща.

Въпроса е в това, че не искам да се занимавам с него, но той не ме оставя, не знам какво иска от мен, просто се старая да не го ядосам, знам ли го наистина може да е луд!

Не искам да казвам на родители, приятели защото знам, че ще се притеснят, искам да се справя сама, а не знам как!

Може ли да е от някоя секта? Не знам някой, ако може да ми помогне как да го разкарам тоя човек, ще му бъда благодарна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Somebody07
Somebody07
22.06.2012 12:31
Първо аз не съм малка... второ той е с 2 3 години по-голям от мен! Никога през живота си не съм преживяла насилие никога! Не е педофил, защото аз не съм дете и разликата ни в годините не е голяма никак даже. Не ме е докосвал никога... и както казах аз искам да спре да ме занимава... не вярвам в тези неща просто мисля, че е луд и че щом може да си ги измисли знам ли може да е способен на нещо повече. Не ме нападай ако обичаш защото аз не знам как да постъпя за да не го ядосам, по никакъв начин не съм го подтиквала към действие нито имам желание да правя каквото и да било с него!
0
0
Ели
Ели
22.06.2012 10:20
По-скоро практикува "СЕКСОРСИЗЪМ"! Тия дърти пръчове много обичат малки и невинни момиченца, но не защото в това има нещо свръхестествено,а просто са комплексари и номерата им не минават при по-големите.По-скоро е педофил отколкото екзорсист.Просто иска да те шашне и впечатли. Има и една друга възможност, която не е за подценяване.Просто да си се влюбила в чичкото под въздействието на бушуващите пубертетски хормони и сега да търсиш извинение и да лекуваш чувството си за вина като го сатанизираш, а той горкият и хабер да си няма от теб и историите които си измисляш за него.Работя с деца в риск и почти всеки ден се сблъсквам с подобни истории.Имаш типчното говорене на дете преживяло насилие.Субекта за теб е едновременно страшен но и привлекателен! Един въпрос но не отговаряй на него тук ,а на себе си и то честно.Ако отговорът му е положителен, то потърси помощ от възрастен, и най- добре от родител.Той докосвал ли те е по непозволен начин?
0
0
Антон
Антон
21.06.2012 20:32
Ето моя съвет. Следващият път, когато се срешнете, попитай го защо те притеснява и какво иска от теб.Съжалявам, не мога да те посъветвам нищо повече, не и докато не ти каже защо те преследва. Постарай се да запомниш всичко, което ти казва. После напиши тук това което си запомнила. Успех
0
0
Somebody07
Somebody07
21.06.2012 16:13
Между другото забравих да допълня, че получих писмо без марка без нищо в него имаше една карта дама пика идея нямам какво означава някой да знае? Предполагам, че е от него нямам други луди познати, които да се занимават с такива неща! Изхвърлих я надявам се да не означава нещо лошо.
0
0
Somebody07
Somebody07
21.06.2012 16:10
Да и аз мисля, че просто иска да ми привлече вниманието. Иначе за описанието, има тъмна почти черна коса, очите му както описах в предната тема са сиви ама наистина сиво! Висок е към метър и 80 някъде нормален ръст. Облеклото му беше нормално вече после като го видят беше с някаква бяла риза и панталон, което ме навежда, че може да е от някоя секта, защото съм ги виждала да се разхождат и те с такива бели ризи и панталони. А усещането от една страна ми е страшен от друга чак ме привлича, знам че е невероятно как двете могат да станат и аз не мога да си го обясня, но човека просто е наистина красив! Толкова информация мога да ви дам за него за сега.
0
0
Aleksandur
Aleksandur
21.06.2012 15:10
Екзорсизъм ли ?! До колкото знам православната църква не практикува екзс. моведа е католик , но за да знае как да го практикува би трябвало да е свещенник. Внимаваи може да се опитва да те зариби с нещо не се занимаваи с неща от другия свят ако можеш го отбягваи.
0
0
Антон
Антон
21.06.2012 15:03
Преди да ти дам съвет искам пълно описание на човека. Ръст,коса,,интонация на гласа,цвят на очите(ако е възможно),походка, цвят на кожата и на дрехите. Друго много важно нещо е да ми кажеш какво усещаш когато го погледнеш.Всеки човек има свое собствено излъчване, което околните възприемат.Това излъчване ни позволява да си направим точна преценка за даден човек. Това е способност която всички хора притежават,просто не сте тренирани да и обръщате внимание.Опиши с две думи какво изниква в главата ти когато го погледнеш. Това е. Ще се опитам да помогна. А друго и много важно нещо е да се постараеш да НЕ СЕ СТРАХУВАШ от него.Знам, че е трудно но поне опитай.
0
0
Kateto
Kateto
21.06.2012 14:52
да между другото щом толкова настоява отдели му известно време поговорете може наистина да ти каже нещо което не знаеш
0
0