Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дали е енергиен вампир

Дали е енергиен вампир

Дали е енергиен вампир
Здравейте! Много хора казват, че енергийни вампири съществуват. Според мен наистина е така. Сега ще ви разкажа нещо.

Има едно момиче от класа ми, което мразя от дъното на душата си и не мога да я понасям. Сигурна съм, че и тя мен.

Работата е там, че почти всеки ден като се прибера от училище, т.е. след контакт с нея, имам главоболие и понякога ми се вие свят. Доста често не ми върви въобще. Аз винаги в училище съм потисната, а това момиче е винаги усмихнато.

А аз по принцип съм доста весел човек, даже прекалено. Обаче в училище просто всичко е ужасно и се подтискам от нищото, макар че нямам много конфликти с хора от класа ми.

Споменах, че след контакт с нея ме боли глава и ми се вие свят. Когато отида на изследвания, ми казват, че всичко ми е наред и не съм болна от никаква болест. Обаче тези състояния не спират.

Това момиче, за което предполагам, че е енергиен вампир, още от съвсем малки, когато се запознахме, винаги ми е завиждала заради успеха и приятелите ми. И сега е така. Даже е по-зле.

Според вас дали тя е енергиен вампир ? Ако да, как мога да се освободя от влиянието и и това възможно ли е? Пишете коментари, моля ви. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 15
53
46
36
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
alex_7727
alex_7727
15.01.2012 10:01
Защото е невъзможно.
0
0
Morena
Morena
14.01.2012 23:40
''Има едно момиче от класа ми, което мразя от дъното на душата си и не мога да я понасям.''
-------------------------------------------------------
Не не е вампир, а ти прекалено много внимание й обръщаш, нали я мразиш защо не я игнорираш?
0
0
Н. - 17 годишен
Н. - 17 годишен
14.01.2012 14:14
Лора, не съм прочел всичките ти истории, но прочетах 2 от тях, които последно си написала.Какво да ти кажа, може да се каже, че и аз съм като теб, заобиколен от хора които нямат грам мозък в главата, за тях да имаш успех в училище се равнява на луд човек. Мразя даже да излизам с компания, защото всички около мен пушат, а това много ме дразни. Да не говорим, че момичетата се прегръщат с всеки от компанията, да не кажа по-лоша дума! Псуват на всяка 3-та дума, което изглежда много грозно. Всеки сам избира какъв да бъде, така че грам да не ти пука какво правят другите!
0
0
alex_7727
alex_7727
14.01.2012 13:04
Към Вера: благодаря ти много! :)
Към Радка: благодаря, на теб също!!!!
Към някоя: ако бях аз енергийния вампир, щях да го знам много добре.А какво друго да правя според теб,освен да се оплаквам, щом съм заобиколена от идиоти, които нямат морал и тъпчат хората за удоволствие?И да, имам приятели.Малко са, но поне са истински и не са тъпаци, с ценности колкото грахово зърно.Да, аз съм жалка, а ти каква си.Да не би да си повече от мен?Точно това са повечето хора в днешно време.Прикриват и харесват лошите хора, еми каквото искате правете.Само ще ви кажа да не пишете коментари там, където не можете да предложите съвет!Или поне не на моите истории.....или иначе ще се оплача.
0
0
Вера
Вера
14.01.2012 12:43
Според мен не тя е енергийният вампир а момичето от нейния клас.!!! Ако си енергиен вампир ще се чустваш много по добре , защото изсмукваш енергията на хората. А Лора си е жетрва на вампир който се прикрива доста умело, затова е и настроението което има момичето от класа . Незнам как да се предпазиш Лора , може би някакъв талисман трябва да си вземеш и да е винаги с теб !!! Успех от мен :)
0
0
кака ти Радка
кака ти Радка
14.01.2012 11:54
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 14.01.2012 (празнуват всички цигани днес)
0
0
някоя
някоя
14.01.2012 11:50
Ти си енергиен вампир и сама го каза - "мразя я от дъното на душата си", "тя е усмихната ,а аз злобна"Ти си смукача скъпа не го ли осъзнаваш...А и с тия истории дето си ги напускала из мрежата не осъзнаваш ли ,че точно това правиш? Постоянно се оплакваш,обвиняваш,мърмориш,измисляш си глупости и по този начин искаш да ангажираш хората със себе си и да им пиеш енергията.Ти изобщо имаш ли приятели? Може би само въображаеми!Жалка си!
0
0