Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Блъснаха мама от скала

Блъснаха мама от скала

Блъснаха мама от скала
Вчера мама ми разказа, когато съм била може би на 5 или 6 годинки съм станала от леглото обляна в сълзи и пот. Каза ми, че веднага съм изтичала в спалнята и че като съм я видяла съм почнала да плача и съм я прегърнала много силно. Когато съм се успокоила мама ми казала да и разкажа всичко.

Бяхме сме в един стар изоставен град. Мама ме возеше в количка за покупки. Изведнъж се озовахме в дворец пълен със скъпоценности. Решихме да останем в него. Вечерта под спалнята се показаха кърваво червени очи, които ме викаха по име. Мама се събуди и веднага ме хвана за ръката като ми каза да стоя при нея.

На другия ден когато станах видях един мъж, който твърдеше, че е собственик на замъка. Каза ми да го последвам и аз го направих, защото той каза, че ще ми направи чудесна изненада. Остави ме на ръба на една скала с някаква прислужница и ми каза да не спирам да гледам към пропастта, която беше точно под нас.

Изведнъж от края на една скала видях мама вързана, а зад нея собственика на замъка. В следващия миг той блъсна мама от скалата, тя падна в пропастта и изневиделица прислужницата държеше бебе в ръцете си увито в синя пелена. Една година по-късно се сдобих с братче. :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
лилияна
лилияна
05.12.2011 21:28
ужас....гаден сън!!! но за жалост не мога да ти помогна!
0
0