Баба Ванга

Баба Ванга
Напоследък сънувам един странен сън. Баба Ванга влиза в стаята ми и държи някаква ябълка.

Светят и и тя търка ябълката и се приближава към мен. Аз направо цялата изтръпвам.

Не знам какво трябва да значи това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
55
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (46)

Изпрати
вилив
вилив
13.08.2010 20:27
Всички мои сънища с Ванга все съвпадат с книгата, която имам за нея. Сънувах, че ми иска часовника от ръката ми, но не и го дадох. А в книгата ми се разказва за мьж, които е отишъл при нея да му гледа и тя поискала часовника му. Той се учудил и я попитал защо, а тя му отговорила, че държи мозъка му. Също така съм я сънувала със сини очи, тя е била с такива. Не си обяснявам защо ми се разкриват тези неща, изпитвам страх от нея. В съня ми, ми казва, че не трябва родена е на 31 число и аз съм на това, но различни месеци. И още много други неща, които не си обяснявям. Помогнете ми.
0
0
вилив
вилив
13.08.2010 20:12
Здравейте. Преди време сънувах баба Ванга. По принцип много ме е страх от нея. Сънувам, че с моята баба сме в една църква и тя ми казва да не викам, че Ванга спи и се съгласих с нея. Както вървим с нея в църквата, стигаме до една голяма маса с много хора и Ванга беше там. И когато я видях се парализипах и започнах да викам. И в същия момент тя ми подава рака и ми казва: теб не трябва да те е страх от мен. И се събудих.
0
0
ivet
ivet
26.07.2010 13:20
Здравейте, на пълнолуние сънувах баба Ванга.

Казма ми да и подам ръка хваща ме за ръка и ме държи така известно време. Странното беше, че се возехме в такси докато ме държеше за ръката.

Аз седях на задната седалка и я погледнах и като, че ли беше без никаква коса.

Странно а и нямаше точно нейният образ ами като че ли беше по различна, даже я попитах: Ти наистина ли си Ванга и тя каза естествено.

Някой ако има някакво обяснение на този сън ще му бъда изключително благодарна.
0
0
георги
георги
25.07.2010 17:58
Аз съм сънувал Св. Богородица, красива, с косата и на плитка. Погледът и излъчва доброта и увереност. Когато я видите, веднага ще я познаете. Св Майка бди над нас, пази ни от злини.
1
0
Janet
Janet
13.07.2010 22:36
Преди 2 дена и аз също сънувах Баба Ванга. Първо я видях да стой на една пейка самичка, но не знаех, че е тя. После някой ми каза, че тя се е съживила и чак тогава разбрах, че е била тази жена на пейката. След това бях легнала на едно легло и я чувах от дясното си ухо как ми говори. В съня си знаех какво ми е казала, но сега се сещам само 1-2 неща. Последното, което ми каза е: 9 дена преди (или след не си спомням)Силвия (една моя приятелка, която е в Германия и трябва да се прибира скоро) като си дойде ще... И тогава се изплаших и станах от леглото, викайки майка ми. Тя дойде при мен и в съня си и разказах всичко, което ми е казала Баба Ванга. В стаята имаше още една жена, която ми лееше куршум и ми каза: живот и ми даде да пия от една купа с вода и след това каза на майка ми и тя да пие.
Не знам как да си го тълкувам този сън, ако някой знае нещо, да пише.
0
0
anrieta nikolova
anrieta nikolova
29.06.2010 22:47
Сънят ти е хубав, светлина.
0
0
Вики
Вики
27.06.2010 09:00
Често, ако сънуваш старица или стар човек е на хубаво. Означава, че скоро несгодите ти ще видят края си. Или ще получиш възмездие, може и невероятна радост, за която ти си желала от много време. Ябълката е плод на изкушението.
Мисля, че в реалния живот желаеш нещо много, много силно и те е страх дали ще се случи или не. Няма да се учудя, ако е свързано с мъж в живота ти.
Успокой се, каквото и да е желанието ти, престани да се чудиш за отговора, да гадаеш и да праваш глупости за крайната цел. С времето нещата ще се наредят.
0
0
елиту
елиту
16.06.2010 11:05
Може би баба Ванга иска да ти каже нещо чрез съня ти. Не знам.
0
0