Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах жена - змия

Сънувах жена - змия

Сънувах жена - змия
Сънувах, че имах връзка с мъж с много добро положение в обществото, но аз не бях на неговото ниво. Бяхме спали у тях и на сутринта той отиде на работа. Аз се озовах на някакв черен път, разделен по средата от трева и цветя, с мен имаше още две момичета, но не си спомням къде трябваше да отидем.

От тревата излезна отровна змия и започна да ни гони, успя да ме ухапе на глезена и ми каза, че ми оставам 20 мин. живот и няма да успея да взема противоотрова. Мигновенно се озовах в леглото на приятеля си, който се появи след малко. Като видя, че не съм добре се притесни и ме попита какво е станало и аз му разказах.

Той ме попита "Какво си направила? Защо не си взела противоотрова ?" А аз погледнах часовникът и видях, че са изтекли почти 20 мин. Приятелят ми излезна и се върна с двама доктори, които ми биха инжекция и аз се оправих.

Тогава в съня ми се появи млада жена, която всъщност беше змията и не беше доволна от факта, че той ме е спасил. След това бяхме седнали на една маса и се появи някаква жена, която застана пред една стена, там се появи една врата и младо момиче влезна в нея.

Аз станах и изкрещях "Достатъчно" взех някакви ключове от жената и върнах момичето обратно. След това отново бях на черния път и една жена искаше да го пресече.

Казах й, че там дебне змия и няма да може да мине, а тя отговори "те са само в тревата" и извади една голяма и дебела змия и за я изхвърли. След това си тръгна.

Аз пак се озовах в леглото на приятеля ми, където той беше радостен от новината, че ще имаме бебе. Отново видях жената - змия, която като разбра, че сме щастливи изсъска злобно.

Как мислите трябва да интерпретирам този сън ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
диана
диана
20.07.2011 22:08
Според мен може и да означава, че ще имаш шанс да си заедно със някакъв човек, но ако избереш него те очакват куп проблеми, най-вече причинени от други хора, но имаш шанс и да не си с него това " те са само в тревата" може да значи, че тези проблеми ще са с теб само, ако ти си с този човек. Разбира се има и други интерпретации като например:
Видиш ли змия в съня си, очакват те добри и лощи събития. Ухапе ли те змия, ще почувстваш временно физическо и психическо изтощение.
0
0