Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мъртво момиче искаше да ме обсеби на сън

Мъртво момиче искаше да ме обсеби на сън

Мъртво момиче искаше да ме обсеби на сън
Снощи сънувах, че се намирам в една стая със сестрите си. Говорехме си и се смеехме, абе с две думи, забавлявахме се. Тогава видях до себе си момиченце с дълга гарваново черна коса.

То се беше свило до дивана и беше призрак, беше мъртво. Аз много се уплаших. Момичето каза, че иска да заеме за малко тялото ми. Аз обаче не исках, а и изпитвах ужасен страх.

Опитвах се да и обясня, че не съм съгласна да заема тялото ми, обаче от устата ми не излизаше никакъв звук. Започнах да пиша нещо на хартия, но усетих как тя влиза в тялото ми. Чувствах се безсилна, неспособна да направя нищо.

След това усетих как излизам на улицата, без обаче да командвам тялото си. После се събудих цялата обляна в пот.

Ако някой може да ми обясни какво значи това. Знам само, че беше много страшно и наистина ми писна да сънувам подобни сънища, защото ми се случва през ден.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Динко
Динко
16.03.2013 11:48
първо неискам да те плаша с директен отговор по въпроса заштото може да е нешто дале4 по незна4ително тъи като не те познавам първото нешто за което се сештам е 4е може да пракаляваш със филмите наужасите ако съм прав просто ги намали или дори ги спри за кратък период за време.съништата във пове4ето от слу4аите са огледален образ на преживелиците ни в реалноста и от това какво под съзнание имаш то те се материализират като кошмари или в приятни съништа.ако ли не гледаш оба4е такива филми и не4етеш такава литература.то въпросът е разли4ен но по обеснението ти изобшто не прили4а на обладаване от демон,такивата обладавания са съпроводени със силен натиск върху гръдният кош имаш 4увството 4е някои ти е легнал отгоре освен това 4уваш пъшкането му породено от опитат му да влезе във теб.за по сигурно отиди на църква помолиси запали свешти4ка и пиини малко светена вода която и без друго е полезна със сребърните си иони за организма.ако ли и това не помогне пишими знам и други методи за овладяване на ситуацията но запомни повтарят ли се става опастно и колкото по скоро запо4не6 да отреагираш на ситуацията толкова по голяма е вероятноста да се измъкнеш по бързо.
1
0
maria
maria
21.02.2013 16:41
100% това е Самара морган.. момичето е било с дълга черна коса и бяла рокля нали? ако това е така това е Самара Морган знаех си,че духа и обикаля..
2
0
Bili
Bili
20.01.2013 12:32
Знам го това момиче.Но това е твърде лично за мен.Пиши ми лично и ще ти кажа.
1
0
RENI
RENI
16.11.2011 20:31
Това са поднебесни сили.
1
0
ангел
ангел
15.05.2011 09:21
Вещае успех, но иска сила, за да можеш да го управляваш.
1
0