Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Нахапа ме куче в съня

Нахапа ме куче в съня

Нахапа ме куче в съня
bВ началото на съня си сякаш се будя и виждам че и двата ми крака са нахапани като от животно, но нищо не помня(нямаше болка). След като се поогледах видях, че съм в къщата на моята стринка в детската им стая.


Навсякъде около мен беше разхвърляно като след борба. Излязох от стаята и започнах да се оглеждам да намеря някой. В крайна сметка разбрах, че ме е било нападнало куче, и съм изгубила съзнание.

Бях застанала е коридорчето със стринка ми и на земята правехме нещо, но не помня точно какво. В този момент видях едно оранжево куче пред мен да стои в една клетка, която беше доста рехава(лесна за чупене), беше от въжета.

Видях как кучето се мъчеше да излезе и започнах да бягам, скрих се в кухнята, и затиснах вратата, но си помислих, че ако някой иска да влезе няма да разбера и отворих съвсем малко за да надникна, в този момент кучето изблъска вратата и ми се нахвърли.

Аз успях да избягам отново в коридора, където имаше нещо като секция, качих се отгоре на нея и видях, че страната от към стената може да се отваря и бях решила да се скрия вътре.

Отворих я и започнах да се спускам да вляза там и да се скрия докато се махне кучето, но в момента преди да затворя, то скочи отгоре ми, не знам как го хванах, но знам, че то не можеше да помръдне и аз започнах да го удрям от страх и го удрях без да спирам докато не го убих и от главата му потече кръв и се виждаха зъби и кости.

След като излязох, избягах към изхода на къщата и започнах да си гледам ръцете, които бяха целите в кръв, след това помня, че някаква крава влезе през портата на двора и дойде към мен, поогледа се, измуча и си тръгна.

След това помня как стринка ми ме заведе отново е детската и започна да ми обяснява какво е станало според нея. Там видях всякакви дупки от борбата, имаше и по тавана.

За пръв път сънувам как убивам някой насън, надявам се да можете да ми разкриете какво може би означава съня ми. Благодаря. /b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Loveyou199
Loveyou199
29.04.2011 17:41
Ухапе ли те куче на сън, враговете ще те надвият, конкуренцията ще се окаже по - силна от тебе.

Видиш ли в съня си кръв, ще разбереш истина.

Сънуваш ли крава, значи че с постоянство и трудолюбие ще напреднеш в работата или учението си.

Това е всичко дано да съм помогнала.
0
0
Ивелина
Ивелина
28.04.2011 20:48
Пази се - имаш прикрити врагове, които трябва да откриеш. Те злословят зад гърба ти, а като се срещате ти правят мили очи.
0
0
хахо
хахо
28.04.2011 08:23
Довечера ще сънуваш как идват от сънната полиция да те разпитват какво е станало.
0
0