Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Сънувах буйна река

Сънувах буйна река

Сънувах буйна река
Сънувам една много голяма река буйна и нито е бистра, нито мътна и един счупен мост, аз съм на моста с внучето и трябва да го подам на някого, на непознати, които са около мен.

Но изведнъж го изпускам и то се удавя и водата го отнася. Аз викам за помощ, но никой не ми помага, аз си спомням, че и аз искам да плувам, да не се удавим, но не мога да потънем, главата ми остава над водата и се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
иоан
иоан
19.04.2011 20:29
Това, което знам със сигурност са няколко неща: 1)Реката е Живота-всекидневието. 2)Счупеният мост е погрешно избран път, опасен път, несигурен. Изобщо, не можеш да продължиш с твоето намерение!(нарочно слагам удивителна, извинявай). Детето има според мен две значения: 1)Болест-може и да е твоята, сега или в бъдеще. 2)Ако познаваш наистина детето-внучето, а пък не успя да го дадеш на когото трябва, и го изтърва по-течението-може наистина детето да го отнесе реката на Живота. Значи, не е трябвало да го даваш някому и сега това дете просто ще си тръгне по живота. Дишай спокойно. Главата ти трябва да е над водата на реката и да е бистра. Грижи се за храната да ти е пълноценна за тялото.
0
0