Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Комшия ме заплашваше

Комшия ме заплашваше

Комшия ме заплашваше
Сънувах как аз си лежа сутринта в леглото, а годеникът ми е тръгнал вече на работа. Лежа в леглото си и уча за изпит. Прозорецът беше отворен леко и слушам как комшиите си говорят.

А навън едно слънчево, прекрасно време. По едното време се появи един комшия, който се беше напил, застана под прозореца ни(понеже живеем на първи етаж)и започна да говори с повишен тон:"Те са тук, аз знам, но се крият, сега ще видите, че е така!

"Чух му думите, понеже нали прозореца е отворен леко и ме хвана страх от него. След 1-2 минути той вече беше на прозореца и се опитваше по всякакъв начин да влезе. Хвана ме още по-голям страх и се скрих до спалнята-отстрани, не казвах и дума.

Тогава той влезе и веднага ме видя и седна на спалнята.След това започна да говори съвсем спокойно:"Ето, аз ви казах, че са тук, а те се крият и защо се крият ? "Тогава се изправих, отидох на прозореца и от страх започнах да викам.

Комшиите бяха на двора си, а аз крещях:"Помогнете ми, помощ! Тук има един човек, който се е напил и иска да ми навреди". Комшиите се втурнаха да ми помагат да ме измъкнат от там, но докато те дойдат, той се изправи от спалнята и ми каза:"Не се притеснявай, няма да ти направя нищо лошо.

Хвана ме за ръката и започна да ме стиска силно. В същото време комшиите дойдоха и ми помогнаха да го изкарам от стаята. След известно време се появяват роднини на годеника ми и ми казват, че техен роднина много е пострадал и говодят към вкъщи.

В същото време те го носят на ръце. Когато го видях целия беше в рани(особено лицето и дясната му ръка). Изплаших се, че ще почине от тежките си рани и се втурнах да търся помощ от баща ми(понеже той работи в болница).

Той дойде и видя ранения човек, а аз плачех от притеснение. Баща ми ми каза да не плача, че ще се оправи и не след дълго, след около 20-тина минути на него вече нищо му нямаше - нямаше нито една рана по тялото си.

Не мога да го разбера този сън.Ако някой може да го разгадае ще се радвам, още повече, ако сподели и на мен. Благодаря Ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
сън
сън
11.02.2011 01:55
Ако съседка или съсед видиш на сън, ще имаш неприятни битови разправии.

Имаш ли съседи в съня си, значи трябва да се пазиш от случайни запознанства.
0
0