Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бях в изоставена сграда

Бях в изоставена сграда

Бях в изоставена сграда
Снощи сънувах много станен сън. Първо, бях в една изоставена сграда, където живееха няколко мъже, нещо като килия беше.

Търсех нещо, после тези мъже ме хванаха и след това се озовах в една къща с цигани. Първо така си мислех, а после се оказа, че са турци и не ме пускаха от там.

После имаше турска сватба и помня, че къщата беше голяма и аз тръгнах да се крия и да бягам. Едно от момичетата ми помогна.

После като идваха за булката, не знам как, преобляках се като баба и така изязах. После тръгнах да бягам и с няколко приятелчета бях, помня бягах.

Ии имаше нещо като баирче, на което имаше сняг. Изкачих го и се чудехме с приятелите ми дали да ядем в заведение за бързо хранене, но аз реших, че няма време и отидохме да хващаме някакъв рейс да бягам на някъде

Какво означава този сън, може ли някой да ми го разтълкува ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
malinko
malinko
24.01.2011 17:57
Като се замисля, имате право или всичко, което казахте долу-горе е така. Благодаря.
0
0
Lili
Lili
24.01.2011 16:27
Имате ли финансови проблеми ? Притискат ли ви за нещо ? Според мен имате и то големи. Това е първата част на съня. Ще има възможност да излезнете от ситуацията, но има опасност някой да ви подведе и излъже. Трябва да сте внимателна хубаво е да помислите нетрадиционно върху ситуацията. Дори ако се налага да изиграете някаква роля. Всъщност това ще ви помогне, както и някой от женски пол, но не роднина. Ше попаднете в нещо, което изглежда като невъзможна мисия, но ще излезете благополучно от ситуацията и то заедно в екип с други хора. Слушайте интуицията си.
0
0