Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странна жена ме гледаше ужасяващо

Странна жена ме гледаше ужасяващо

Странна жена ме гледаше ужасяващо
Току-що се събудих, толкова съм изплашена, че не мога да си легна.
Наскоро се преместих да живея в друг квартал на първия етаж, преди бях на един доста висок трети.

Сънувах, че съм на старото си местоживеене, макар че може и да не е било то, ако трябва да съм честна.

Седях си в стаята и се мотках напред назад, представях си разни работи в съня ми, когато погледнах навън и видях някаква жена да ме гледа, която сякаш имаше шапка.

Погледът й ме стресна и излязох от стаята си, след което се върнах пълзейки, за да не ме види и постепенно започнах да ставам, за да видя дали още гледа. Когато бях се вдигнала достатъчно, за да видя парапета на балкона, главата й беше точно зад него.

Изплаших се, обърнах се да видя дали не мога да намеря нещо за самозащита, и като погледах пак беше се залепила на прозореца, гледаше ме, вече без шапка, може и жената да е била друга, не знам.

Погледът й беше втренчен, плашещ, и не мигваше. Беше сравнително млада, имаше очна линия и беше красива. Мисля, че облечена в бяло, с тъмна почти права коса и кафяви очи.

Така и не разбрах какво иска от мен, защото се събудих. Много съм изплашена и няма да мога да си легна да спя докато някой не ми каже какво по дяволите този сън.

МОЛЯ ВИ! Напоследък сънувам или гадни, или страшни сънища, или и двете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Кали
Кали
19.03.2011 21:51
Здравей. Сигурно си много изплашена. Не искам да те шашкам, но бялото обикновено е на лошо в сънищата. А тази жена може и да ти прозвучи смешно, но отиди на църква и помоли свещенника да те прочисти. Ще помогне.
1
0
деси
деси
27.01.2011 21:05
Няма от какво да се плашиш, сънищата не винаги значат нещо, а може би много рядко да имат значение. Нищо такова не съм чувала, а сънищата които са предсказателни се знаят от старите хора и би трябвало, ако е нещо важно, да го знаем.
0
1
Иван
Иван
19.01.2011 01:46
Не мисля, че е на лошо. Сънят ти е някакво предупреждение, и въпросната жена ти е някаква, от този или предишен живот, и иска да те предупреди за нещо. Така, че внимавай в делата си.
1
0
Zlati
Zlati
18.01.2011 23:26
Моля ви, някой да ми отговори, дори да е лошо. Едва спя вече от три дена.
0
0