Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам, че камион ме избутва от пътя

Сънувам, че камион ме избутва от пътя

Сънувам, че камион ме избутва от пътя
Здравейте, реших и аз да споделя нещо странно случващо се напоследък с мен. От няколко месеца сънувам постоянно. В това няма лошо, но странното е, че сънувам все един и същи сън. И по-конкретно, на кратко ще ви го разкажа.

Сънувам как пътувам за едно много добре познато място с още по-добре познат маршрут. Времето е мрачно и вали силно. Не е късно, едва 6.30 вечерта, но мрачното време дава илюзията, че е много по-късно.

Пътят е с много завои и на един от тях се засичам с тир, който ме избутва от пътя и аз излизам от пътя (извинете ме за тафталогията)преобръщайки се в полето.

Това е сънят. Всеки път един и същ. От 2 седмици обаче, започнах да сънувам и още един, който се проявава по-рядко от този. Пак на кратко ще ви разкажа и него.

В съня ми постоянно ме преследва някой, чието лице никога не мога да видя. Постоянно бягам от престрелка и свистене на куршуми, но накрая на съня винаги съм ранена и всичко се размива.

Малко фантастично звучи вторият сън и първоначално мислих, че е предизвикано от много гледане на филми. Само че една малка подробност, че не гледам такъв жанр филми, освен комедии и фантастики.

Спрях филмите, но сънят продължава. Сюжетът на втория сън се променя леко при всяко му сънуване, но основната идея с преследването и раняването винаги остава.

Ако имате логично обяснение, ще се радвам да го чуе, защото аз лично такова нямам. Нямам някакви страхове или нещо такова, филмите ги спрях, а и ТВ не гледам поради липса на време.

Ще се радвам да чуя (прочета) вашите предположения на какво може да се дължи и как да ги спра ако има въобще начин. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати