Поле със змии

Поле със змии
Чувала съм,че ако сънуваме змии,това са нашите врагове..или пък, че ако сънуваш змия те чака път.

Вчера сънувах, че аз и няколко мой приятели са с мен и се намираме в някакво забутано място далеч от квартала ни, а там имаше много треволяци, храсти, дървета..от едната страна имаше една голяма ограда, зад която имаше нещо,което не успях да разбера какво е и няколко от момчетата влязоха от другата страна а другите двама останаха с мен.

Беше страх да минат, защото имаше змии...после единия изчезна някъде и останахме само аз и Вальо.. видях, че около нас има много змии и се оплаших...след малко тичахме хванати за ръце из някакво много красиво поле с цветя, тревичка..типично за пролетта (мисля,че се опитахме да се приберем у дома), но имаше много змии прекалено много и видях една навита на кълбо, която ме съскаше, но я отминахме и продължихме нататък... всички други змии бяха с главите в дупките си, но опашките им се вижаха...имаше червени с черно, пепелянки...ии видяхме още няколко, които ни гледаха, а той ми повтаряше да внимавам да не ме ухапят и се събудих..

Тааа, сега не мога да си разтълкувам съня и реших,че вие ще ми помогнете?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Елинка-е
Елинка-е
27.09.2010 20:04
Е, сънят ми е доказателство за това какви приятели имам. Просто днес съм очарована от една моя приятелка.
0
0
Иван
Иван
27.09.2010 10:22
Змиите на сън са знак на душмани и неприятели. След като сте двата, значи общо ще искат да ви навредят, а може би и да ви разделят, ако сте гаджета.

След като не са ви ухапали не е страшно, но все пак това е един вид предупреждение да внимавате с хората около вас.
0
0