Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Посещавам непознати градове

Посещавам непознати градове

Посещавам непознати градове
Много често сънувам, че посещавам места, на които никога не съм била - градове, в които се разхождам и разглеждам с интерес.

Винаги знам, че това е сън и всячески се опитвам да остана поне още малко. Почти никога не успявам да се задържа прекалено дълго и се събуждам.

В повечето случаи тези градове са богато устроени и много красиви, но мога да ги наблюдавам само за кратко.

На няколко пъти съм виждала и "рая", но само отдалеч. Срещам човек и му казвам: искам да остана там или поне само малко да се поразходя, но ми казва, че не мога да вляза.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
bibibu
bibibu
06.07.2010 18:54
Коментара ти ми стана интересен. Можеш ли да ми кажеш какво точно са ти споделяли твоите приятелки ? Просто защото има много малко хора, с които да споделям подобни неща. Чела съм много за осъзнатото сънуване, за излизане от тялото по време на сън, за съществуването на други светове. Тази тема ми е колкото интересна, толкова и невероятна като възможна. Истината е, че никога няма да разберем какво има там със сигурност.
0
0
Лора
Лора
03.07.2010 22:48
Може и да ти е странно, но понякога сънищата могат да бъдат/станат реалност.
Случвало ли ти се е често да имаш чувството, че това място ти е много познато или човека, когото виждаш си го срещала някъде ? А замисляла ли си се, че може и да си го сънувала ?
Много мои приятелки сме си споделяли такива моменти.
Иначе може би е време да си стегнеш куфарите и да предприемеш промяна в живота си, да смениш местоположението си.
0
0