sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах , че приятелят ми се жени за друга

Сънувах , че приятелят ми се жени за друга

Сънувах , че приятелят ми се жени за друга
Искам да споделя един мой странен сън. Сънувах, че приятелят ми се жени за друга и той ме е поканил на сватбата.

След това аз си тръгнах разплакана от сватбата и почна да вали и да гърми. Аз бягах по някакъв път, на който от двете страни имаше дървета.

И мен ме беше много страх и се върнах на сватбата. Надявам някой да може да ми каже какво означава този сън. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
успех
успех
24.05.2016 18:04
Коментари (9)
+0

-0

Отговор


успех
2016-05-24, Оценка 5.0 от 5 за Имам чувства към друга жена
Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"
0
0
cveti _nika
cveti _nika
14.04.2010 23:32
Здравей мила. И аз сънувам такива неща често за моя приятел. Но ти не се притеснявай. Понякога сънищата искат да ни кажат обратното, в смисъл, че ще си останете заедно. Даже е на хубаво. Така, че ти желая много щастие.
0
0
tanasi
tanasi
11.04.2010 07:25
Твоят приятел е щастливец. Сънят ви доказва вашата преданост и Любов. Въпреки предизвикателствата на живота, ще бъдете винаги с него.
0
0