Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах катастрофа със самолет

Сънувах катастрофа със самолет

Сънувах катастрофа със самолет
Сънувах, че се събуждам, измивам се и тръгвам за училище. На кръстовището до нас виждам учителката ми по немски с колата й, която ми маха да се кача при нея.

Аз влизам и казвам "Hallo!", а тя, както никога ми отговаря на български, "Здрасти!". Без нито дума повече тя тръгва в насрещното на аварийни и всички и дават път.

Кадърът се сменя и се озоваваме на Златни Пясъци(аз съм от Варна), където тя слиза по бански взима си плажния чадър и казва "Аз отивам на плаж!".

Озовавам се с брат ми, баба ми и братовчедка ми на същото място. Виждаме пътнически самолет в небето да кръжи и да пуши, хвърчат някакви работи, хората пищят и бягат.

Ние се скриваме в някакъв склад без покрив и като се е видяло, че ще мрем се примирихме, легнахме и се успокоихме.

Секунда по късно виждам самолета на бавен кадър как пада точно върху мен, аз умирам, но брат ми, баба ми, братовчедка ми и пътниците, които слизат щастливи от самолета оживяват.

Отново се сменя кадърът и сме някъде, където всички са в черно, пият уиски и пушат.

По средата на стаята има ковчег, в който съм аз с костюма си за абитуриентската умрял, а аз като дух обикалям и слушам кой за какво си говори от групичките.

Никой не плачеше и всички бяха що годе добре, да не кажа щастливи. Моля ви искам да знам какво значи този сън, понеже рядко сънувам, а такъв дълъг сън с такъв сюжет трябва да ми казва нещо. Мерси предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати