Сън с котки и бой

Сън с котки и бой
Ученик съм, на 12 години.

Сънувах, че спя и по едно време ме събудиха малки черни котенца (аз имам само една черна мъжка котка). Аз се опитах да заспя, но те не ме оставят.

По едно време станах и ги напъхах в гардероба (защо точно в гардероба?). След това баба ми влезе в стаята и ми каза, че някакъв мой приятел е дошъл.

В това време до мен се появява един истински мой приятел, ама ей така без да влиза в стаята, просто се появявя (или може би тази част не си я спомням, не знам).

Баба ми влезе отново с един абсолютно антипатичен човек от моето училище, с един клас по-малък от мен (не ми е приятел, даже ми спада повече към враговете, ама не сериозен враг).

Баба ми излезе от стаята и ние тримата почваме да играем с някакво шише, пълно с някаква течност, не знаех каква е (беше жълта и не беше прозрачна), приличаше на горчица.

Аз лекичко го отворих и го дадох на по-малкия. Той не знаеше, че съм го отворил и тъкмо излизаше от вратата на стаята ми и го разля. Аз му бях казал тъкмо преди това "Недей да го обръщаш надолу, ще го разлееш".

Много се ядосах и го нападнах. Не помня кой победи, но го гътнах на леглото и той избяга. Тук се пропуска голяма част от съня ми, вече е вечер.

Аз проверих гардероба за котките, всичките за живи и здрави, няма им нищо и ги нахраних и ги пуснах да излязат.

На другия ден отидох на училище и всички говориха за този бой, с най-различни версии. Помня, че един разправяше, че не сме се били въобще, просто той е избягал и отишъл до супермаркета веднага щом е разлял течността.

Тук съня ми свърши. Това го сънувах преди малко (преди един час се събудих).
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Даниела
Даниела
09.04.2015 08:14
Не се притеснявай толкова много по тези сънища... Аз например съм тук за да кажа на хората, че не постъпват правилно като се притесняват от всичко това... Просто сънища... Аз сънувам хибриди, но не се случва нищо лошо :)
0
0
Suzana
Suzana
06.04.2015 14:04
poprincip kotkite v sunq sa znak za hitrost lukavstvo izmama a cerni malki kotenca znacat loshi I izmamlivi priqteli pazi se
1
0
Коте боте
Коте боте
06.04.2015 13:56
Ти май си голям побойник
2
0