Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах чат с новата на бившия си и разговор с негова близка приятелка

Сънувах чат с новата на бившия си и разговор с негова близка приятелка

Сънувах чат с новата на бившия си и разговор с негова близка приятелка
Здравейте! Отсега искам да ви кажа, че не мога да тълкувам сънища, но се интересувам изключително много и вярвам в тези неща. Тааа. . Разделих се с приятеля си преди по-малко от седмица. Не вървяха отношенията ни, опитах се аз няколко пъти да се разделим, но все нямаше съгласие от негова страна. Докато в един ден, както всичко беше прекрасно, той ме извика да говорим и така приключихме връзката си.

Същата нощ сънувах негова близка приятелка, още от ранното детство, която ми казва точните думи "доколкото разбрах се е сближил с другата". Нека спомена, че това момиче е близка и на двамата. 2 дни след това сънувах "потенциалната" му нова приятелка.

Пишеше си с момче, на което изпращаше чатове с бившия ми приятел. Чатовете гласяха : Как си ти, човече? Аз оставих приятелката си вече. Имаше и чат, в който тя го пита дали още ме обича и той сменя темата. На сутринта видях въпросното момиче.

Как може да се тълкува това? Ще бъда много благодарна! Ако желаете още подробности, нямам проблем да разкажа.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
31.05.2019 20:47
0
0
Анонимен
Анонимен
01.05.2019 06:12
Това е сън на емоционална основа. Някакъв страх от ежедневието ти се проявява като сън. Сънищата отразяват често страх или желание, нещо, над което си мислил преди навлиза в съня ти вечерта. Няма смисъл да го мислиш какво означава - просто бръщолевица, която съзнанието ти е родило.
0
0
Анонимен
Анонимен
30.03.2019 07:11
v toq sait sam svinstina hahahahaha
317
7