Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Замислете се над думите ми

Замислете се над думите ми

Замислете се над думите ми
Това, което ще ви кажа, не е история, но се надявам да ви влея малко разум и да ви накарам да живеете по-добре ;д Напоследък много често чувам "Вече няма свестни жени, има само к*рви" и т. н. Ами питам ви, как очаквате да има свестни жени/момичета ? Вие си падате само по кифли, дето ще ви пуснат .

Не ви обвинявам, всеки си има вкус, но замислете се колко свестни момичета има по света, които са сериозни и биха се грижили и мислили за вас и биха направили всичко, докато тези кифли . . . за тях е все едно, вие сте само поредните

И това нямаше да го осъзная, ако не беше моята половинка. Тогава разбрах също, че и не всички момчета са еднакви. На момичетата ще кажа, не търсете този, който има всичко, а този, които ви слага над всичко. Успех в живота и не забравяйте, че за всеки си има половинка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
12345
12345
02.04.2015 23:10
адмирации от мен за добрия изказ ,за прекрасното послание ,за жалост много рядко хората успяват да срешнат правилният човек в живота ии да опровергаят клишетата -животът е низ от компромиси и търсене и желая успех на всички!
1
0
Asparux
Asparux
28.03.2015 23:51
Не ви разбирам вас ТийнРенджърите:( макар и аз съм такъв.
8
0
Барни
Барни
28.03.2015 18:26
Много общо говориш Бела....за в момента си на тази мисъл предполагам и затова така пишеш.
Много е грешно да се твърди,че всички мъже са еднакви и че искат само жени,които да им пускат...както и обратното,за жените.

Това,че ти си прозряла някои неща не означава,че другите ще ги осъзнаят скоро или някога...още повече,че може да не искат да им се влива разум,защото важното за някои е да се наядат,напият,забавляват и какво мислят за тях.

Освен това,(примерно)когато някое момиче се влюби в момче,а истински я харесва друг човек,тя ще го отреже било то по добър или неприятен начин....(личен опит и доста познати със сходни истории)
10
1
Магелан
Магелан
28.03.2015 19:03
Такава,че тя ще го харесва,той няма да е със споделени чувства,а момчето,което истински е било готова да даде всичко за нея,ще е с разбито сърце,мъка и ярост за близките месеци и с омраза спрямо други хора.
За щастие времето лекува доста неща.Но това е отговора.
3
0
Ирина
Ирина
28.03.2015 18:54
Прав си, но аз казах че НЕ всички мъже са еднакви. И за последното също си прав, но каква любов ще е, ако тя не го харесва, но е с него ?
4
0