Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Какво беше това и защо ни преследва

Какво беше това и защо ни преследва

Какво беше това и защо ни преследва
(Искам да кажа, че това което се случи тогава се случи наистина и няма и капка лъжа в това което ще ви разкажа. Може да ме помислите за луда, но не ми пука за мнението на някой хора. )

Здравейте!

Искам да Ви споделя нещо което се случи в София на мен и бъдещият ми съпруг вечерта на 14. 03. (Събота). Излязохме към 21:30ч. вечерта. Забавлявахме се както всички млади. Решихме да идем на "Лъвов мост". Забавлявахме се и беше много романтично и красиво и изобщо не подозирахме, че нещо ужасяващо ще помрачи тази прекрасна нощ. Решихме да тръгнем нагоре и да стигнем до мак мак донълдс и след това да се върнем в апартамента. Тръгнахме с ясната представа, че ще се забавляваме. Пристигнахме и пред мак мак доналдс, близо до него беше статуята на "Света София". За първи път я виждах на живо. Усещах, че нещо не е нормално там. Имаше тъмна енергия.

Вдигнах глава нагоре и я погледнах в очите на статуята. В този миг прониза сърцето ми един силен страх. Страхът не беше мой, все едно чужд, но не само на един човек, а на десетки хиляди хора взети заедно. Искаше ми да заплача, но не можах. Никога не бях усещала нещо такова. Погледнах мъжът ми и той я гледаше в очите. Попитах го: "Скъпи усещаш ли го? " Той ме погледна и каза: "Да! " Започнахме да говорим за това което сме усетили и стигнахме до заключението, че и двамата сме усетили едно и също нещо.

Побързахме да си тръгнем. Усещах, че това същество ни следи. Погледнах в една витрина и видях, че вътре в магазинчето има някой, но беше само силует без никакви видими черти на лицето. Все едно сянка. Минахме покрай казино "Принцес" и в едно старо синьо пежо (сигурно от 90', двувратка)на шофьорската седалка (която беше спусната) беше седнал един мъж с костюм.

Усетих, че там имаше същата енергия и казах на моят партньор да не го поглежда и да върви напред. Той за жалост го погледна в очите. Каза ми, че дава вид на мъртвец. Продължихме на напред и накрая пресякохме "Лъвов мост" и онова което ни следеше спря да ни следи. Там енергията е най чиста, защото има вода и лъвовете предпазват. Прибрахме се. Заспахме и нищо повече, но това нещо ни преследва поне годеникът ми, защото "ТО" е идвало при него, но при мен не. Не мога да спя нормално от дни. Но смятам, че любовта ни ще ни спаси. Не Ви лъжа! Честна съм към Вас.

Реших да Ви го споделя. Защото това не е нормално. Когато излезете посред нощ излезете в София и стигнете до този паметник, никога не го гледайте в очите, защото може би няма да издържите на тази страшна енергия. Ако я погледнете, отидете до "Лъвов мост" За да се разкара това същество от вас, ако Ви следи. Не знам какво щеше да се случи ако не бяхме минали през моста. Просто не ми се мисли.

п. с. Мъжът ми направи снимка на статуята и даже на нея се усеща енергията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Кристиан
Кристиан
28.03.2015 14:48
Вярвам в такива работи,!покажи снимката тогава!
2
1
rossen
rossen
27.03.2015 23:15
Много интересно.Така .
Това което сте усетили или сте решили,че сте усетили е едно,но останалите неща по-скоро страхът ви е играл голяма роля да ви се сторят.Не се съмнявам ,че мислите и вярвате ,че сте имали подобно преживяване.Но дали е истина е друга тема., skype rembrandi
3
1
Sunny
Sunny
28.03.2015 00:19
Аз не се страхувам! Щях да си кажа, че ми се е сторило и че, страхът ми играе лоша шега, но не бях сама и човекът с мен същото изпита. Имам снимка и мога да кажа, че се усеща тази енергия в нея.
2
0
maria
maria
27.03.2015 16:33
В предмени могат да влизат духове, и демони. Нека ви четат някакви молитви за защита.
7
1
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 16:00
В главата ти пък е влязъл червей мозъкояд, жалко-горката гадинка остана гладна.
0
1
Генчо
Генчо
28.03.2015 12:27
ха ха ха -внушения,внушения и пак внушения...
2
6