Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Сестра ми щеше да умре

Сестра ми щеше да умре

Сестра ми щеше да умре
Здравейте! Казвам се Мариела, на 16 години.
Имам сестра, която е на 13. Майка ми и баща ми са разведени и ние живеем при мама. Когато се разведаха баща ми получи правото да ни вижда, но той не ни искаше. Намери си нова жена и вече има други деца, което е нормално след развод. Но сестра ми много иска да се вижда с него.

Аз минах по този път, защото баща ми и мен не искаше, но аз го превъзмогнах и ме настоявах да се виждаме. Един ден сестра ми му се обади и поиска да се видят, но как той се съгласи, не знам. Тя отиде при него, и в същия ден се върна разплакана и много тъжна.

Питах ме я какво и има и тя ни разказа всичко. Баща ми и е наговорил, че не му пука за нас, че обича само другите си деца, и че иска да му изчезнем от живота завинаги. Не знам защо не ни пбича много пъти сме се опитвали да говорим с него, но той не иска. На следващата сутрин намерихме сестра ми припаднала.

Беше се нагълтала с много хапчета. Заведохме я в детската спешна помощ и успяха да я спасят. Причината беше баща ни. Тя просто искаше да има баща, не беше като мен. И аз искай, но не стана. И така минаха два двна, но баща ми не знае за случилото се. Въпросът ми е: Какво да правим ние трите?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
vebnito
vebnito
13.03.2015 01:51
Kaji my do kato ne e posegnala pak.obesi my 4e e go gledate kato 4ovek koito triabva da vi izdarja a kato opora
1
0
валя
валя
11.02.2015 19:41
Просто продължавате напред,друг вариант нямате,насила не може да го накарате.Подържайте се вие трите всички други настрана оставете.
Гледайте си живота и се старайте да постигнете нещо,ако някога той иска да ви види,просто му откажете.
2
0
Крис
Крис
28.01.2015 18:21
И аз си отглеждам детето сама,но дъщеря ми не търси баща си защото тя беше малка когато се разделихме.Трябва да го забравите щом той не се интересува от вас.Също като нашия татко ние също не се интересуваме от него.
3
0
Катерин
Катерин
26.01.2015 08:46
Сестра ти добре ли е? Много съжалявам!
3
0
Рая
Рая
26.01.2015 08:27
Според мен трябва напълно да го забравите, човекът кристално ясно ви е казал, че не иска да ви вижда. Аз още нямам деца, не мога да си представя как може родител да отхвърли нещо което е създал, но явно има такива хора. Не може всички да се обичате и да се харесвате. Сестра ти е постъпила глупаво, вероятно е мислела, че ще му привлече вниманието, което се надявам не е вярно, защото не си заслужава да губиш живота си заради някой, който не те обича, уважава. Имате си майка, приятели концентрирайте се върху тях и си живейте живота. Успех!
3
0
Cvetelina
Cvetelina
25.01.2015 18:38
Ами просто не му обръщайте внимание и вие.. Ако сестра ти още иска да го вижда вървете двете при него ,а ако има нещо да я пазиш, защото може да я удари. Пази я и внимавай. УСПЕХ. :)
21
3