Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страхувам се от Кървата Мери

Страхувам се от Кървата Мери

Страхувам се от Кървата Мери
Здравейте, на 11 години съм, и имам един проблем, и моля ви да не ми говорите да отида на психиатър и т. н. Преди със мой приятели се бяхме събрали за една вечер, и гледахме филми на ужасите, тогава бяхме решили да викаме кървавата Мери. Беше 11. 55ч.

Тогава отидохме в банята, запалихме свещ, и казахме 3-пъти , , Откраднахме детето на кървавата Мери, , . След това видяхме лицата си накървени, след това избягахме. Родителите ни не ни повярваха, и от тогава ни се случват много страшни неща, даже ме е страх да погледна огледало. Моля помогнете ми. :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Никол
Никол
15.01.2015 20:53
Здравей,знаеш ли въобще коя е кървавата Мери? По разказа ти личи,че не всъщност тя не е никакъв демон или призрак,всъщност Мери Тюдор е известна от историята английска кралица и след известно време става кралица и на Испания,тази личност е наречена"Кървавта Мери",защотое биламного бепощадна през управлението си,тя убила двама от съпрузите си и била безпощадна кралица и това носи успехи в управлението ѝ,но има и много други легенди за нея, в повечето от които пише почти същото. Кървавата Мери няма как да бъде зъл демон и да бъде предизвикан,най-вече защото по същата логика ние можем да предизвикаме и други мъртви,например някой роднина самозащотото знаем достамалко за нея не означава,че е била едва ли не някакво демонично създание,просто мъртва кралица.Някак не е логично дори да приемем,че съществуват призраци едва ли призрак от 15 век както се казва ще се занимава с деца,които са решили да я викат.И аз пробвах когато бях по-малка,но в последствие разбрах,че тя Мери и да се появи какво най-много да ме убие,а майка ми ако ме спипа,че съм драскала по огледалото с червено червило,представи си какво ще ми се случи:).А звуци,сенки,гласове и други подобни "странни "случки са просто случайности или плод на въображението,умът и въображението понякога може сериозно да ни повлиае на реалната преценка.
5
4
maria
maria
15.01.2015 19:43
"Кървавата Мери" Не е никаква жена,а демон.
С тази истории,привлича жертви и ги мъчи ,не призовавайте нито Дама Пика, нито Кървава Мери, нищо за ваше добро е.
Не викайте после не може да се отървете.
3
1
Александра
Александра
15.01.2015 16:51
Сама си се забъркала в това. Викането на дух или кървавата Мери не е игра.. Ни бива да го правиш повече, от личен опит знам какви можи да са последствията
0
0
Без име
Без име
15.01.2015 14:51
Аз съм по-голяма от теб и също съм правила със проятелите ми такива глупости и те са се случвали,защото такива съвпадения не са случаини според мен. Родителите често невярват и това в лошо. Отиди да ти баят или леят куршум и спрете да правите глупости,защотот може да стане беля :)Късмет
1
2
Рая
Рая
15.01.2015 13:13
Какво дете, за първи път чувам такова нещо? Защо сте я викали, честно казано аз не вярвам в такива неща, но въпреки това не бих я викала, все пак говорим за отрицателна енергия, а не за нещо хубаво, че да го призоваваш, ами ако беше истина това което разказват хората, ако тя ви беше нападнала?Нали не очаквахте да ви гушне?
0
0