Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Извикахме дух и още ме преследва

Извикахме дух и още ме преследва

Извикахме дух и още ме преследва
Аз и една моя приятелка предизвикахме дух! Решихме да извикаме кървавата мери. Седяхме пред едно огледало. Моята приятелка държеше две свещи а аз до нея другата казахме "кървава мери, кървава мери, кървава мери появи се! " нищо не стана. Докато не загасихме свещите. Изведнъж на прозореца се чу нещо сякаш някой бе ударил прозореца. Аз се втурнах към терасата защото пред вкъщи ни чакаше едно момче помислих си че е то но нямаше как моята къща е на 2 етажа ние бяхме в моята стая която беше на втория етаж.

Моята приятелка се опита да светне лампата понеже беше тъмно. Тя светна тази в коридора но не светеше, помислих си че токът е угаснал затова отидох да светна тази в стълбището. Светна казах и да пробва пак. Същата тази лампа която не светеше светна. А нямаше как тя щракаше ключа около 30 пъти след това се втурнахме надолу когато се опитах да заключа ръката ми трепереше. А през ноща усетих как някой дърпа завивката ми и след това ходи върху мен. . . . КАКВО ДА НАПРАВЯ ТОВА ЧУДО ОЩЕ МЕ ПРЕСЛЕДВА ДОРИ И СЛЕД КАТО СЕ ПРЕМЕСТИХ В ДУГ ГРАД :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
41
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
бббб
бббб
03.12.2014 04:29
Отивай при някоя гледачка мн са добри ;)!!!
0
2
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
07.12.2014 14:36
Недей да ходиш на врачки, екстрасенси, ходжи, баячи и хора занимаващи се с подобни дяволски практики. Тези хора не са надарени. Това, което правят го правят чрез дявола. Изглежда някои от тях не го осъзнават, но това е така. Казвам ти го от собствен опит. Ходих на врачка близо 2 години и живота ми изведнъж пропадна, бях на дъното. Тогава, когато не намирах смисъл да живея, БОГ ме измъкна от дълбоката дупка в която пропадах все повече и повече, подаде ми ръка и ме измъкна и ме спаси. Слава на Милостивият ГОСПОД БОГ. ТОЙ прощава на тези, които се покайват и приемат жертвата на СИНЪТ МУ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, КОЙТО даде СЕБЕ СИ за всички, КОЙТО плати цената за всичките ни грехове. ТОЙ умря на кръста и на третият ден възкръсна и седна отдясно на БОГ ОТЕЦ и седи отдясно МУ довека ! Слава на БОГ !

Ако човек отиде на врачка отваря врата на дявола и му дава право да действа в живота му. По този начин си навлича проклятие. Това да отиде човек на врачка е подобно на това да тръгне да се самоубива. Злото е безпощадно ... От това проклятие, може да ни избави единствено ГОСПОД и никой друг. Който е ходил на врачка е нужно веднага да се покае и да се помоли на БОГ за прошка. Да се отрече от тези проклятия, да се покае и да приеме любовта, милостта, спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, КОЙТО умря на кръста, ТОЙЙ плати цената за всичките ни грехове, ТОЙ понесе греха на света на СЕБЕ СИ, и възкръсна на третият ден. Слава на БОГ !
Който не повярва в НЕГО, но ГО отхвърля и се бунтува срещу БОГ ще бъде осъден вечно, защото е отхвърлил ЕДИНОРОДНИЯТ БОЖИЙ СИН. Греховете на този човек остават върху него, БОЖИЯТ гняв остава върху него. Но който се покае и повярва в ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, БОГ му прощава греховете и човекът има вечен живот ако устой докрай, защото ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС е платил цената за всичките ни грехове, и който приеме СПАСЕНИЕТО МУ греховете МУ са простени поради жертвата на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС СИНЪТ БОЖИЙ. А който човек ГО отхвърли и се бунтува против БОГ и не се покайва, но живее в греха и е против БОГ, греховете не са му простени, греховете остават върху него и ще бъде осъден според делата си. Осъждението е вечно осъждение. Ние сме твърде зли. Нашите грехове са неизброими. Спасяваме се единствено проади милостта на БОГ, като се покаем и приемем спасението на СИНЪТ БОЖИЙ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Амин. Слава на БОГ !
3
2
ббббб
ббббб
03.12.2014 04:27
Виеее стее няккакви тъпи сектантии..не ги слушай :D
1
2
Стефи
Стефи
01.12.2014 04:38
И ще те прескедва,докато не се обърнеш сериозно към Бог и словото му,..влезла си в духовната сфвра на злото(който казва че зли духове няма се лъже,сатана е такъв),където въобще не ти е било работа,играете си със сериозни неща уж на шега,а последствията може и скъпо да си пкатиш,...Моли се Бог да те освободи от това,и чети словото.
3
0
Ванеса
Ванеса
06.06.2015 21:15
моля толкова пъти съм се молла на "БОГ" и то не за глупости като телефони и такива други работи. Молила съм се семейството ми да не е разпръснато по целите краищата на Европа. Повярвай, всяка нощ в продължение на 4 години...И НИЩО
0
0
Георги
Георги
01.12.2014 12:57
Подкрепям Стефи.

Моли се на БОГ и чети Божието Слово Библията.

БОГ да ви благослови. Амин.
1
1
izgrewa i zaleza
izgrewa i zaleza
29.11.2014 15:02
Щом още живееш значи нищо ти няма :D
2
2
???????????????????2
???????????????????2
16.12.2014 21:11
А ако си мъртав как ще ти сатне нещо. :p
0
0
Ванеса
Ванеса
01.12.2014 18:47
Ей това ми вдига духа да се боря:D
0
0
Георги
Георги
28.11.2014 19:00
Моля те не слушай ако някой ти дава съвет да ходиш на врачки, баячки, екстрасенси или каквито и да било хора занимаващи се с подобни неща, като врачуването и баенето, както и астрологията. Тези неща са свързани с дявола. Тези хора нямат дарби. Това са проклятия и хората, които ходят при тях отварят врата на злото да действа в тях, отварят врата на дявола. Това е проклятие, което погубва човек. Това е близко до самоубийство. БОГ ни е забранил да ходим при такива хора. Врачуването, баенето и подобни окултни ритуали са мерзост пред БОГ.

Моли се на БОГ да ти помогне, да те закриля. Лошо сте направили, че сте направи ритуала, който сте направили. Не бива базик с тези неща. Има духовен свят. Не всичко е това, което виждаме. Затова не бива да се базикаме. Нужно е да сме верни на БОГ. Да МУ се молим всякога и да четем БОЖИЕТО СЛОВО Библията всякога и да сме покорни и верни на БОГ. Това, което ТОЙ ни учи да правим това да правим. Да изпълняваме заповедите на БОГ, които поради милостта СИ ни е дал да видим какви са в Библията. Слава на БОГ !
Намери си Библията ако имаш и започни да четеш.
Моли се на БОГ да те закриля и да ти помага.
БОГ да благослови теб и семейството ти и приятелите ти и техните семейства. Моля се в ИМЕТО на ОТЦА, и се моля в ИМЕТО на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, и се моля в ИМЕТО на СВЕТИЯ ДУХ. Амин.
6
2
March
March
01.12.2014 03:47
Относно коментара на Георги :) :
Не се шашкай след всяка глупост,която ти кажат хората,без да помислят,че те плашат повече така.Съгласна съм за врачките и баячките и ще ти кажа защо.Те могат тотално да променят сътбата ти,казвайки ти нещо.Давам ти прост пример:Врачката казва ще се омъжиш за рижав мъж. Ще станеш Учителка по информатика(примерно)да де,но ти рисуваш страхотно и оскаш да станеш дизайнер например,но край с мечтите ти,защото ти подсъзнателно ще се стремиш да станеш учител,мислейки си,че това е бъдещето ти.От тази гледна точка не е хубаво.Иначе не се плаши и не слушай всякаквите им там простотии А демони дяволи и така нататък.И другото,което е...Господ е наш баща.Ти сещаш ли се за нещо,което баща ти не може да ти прости?Той е милостив.Няма да те накаже за това,че си любопитно и объркано дете изучаващо живота.Призраци вероятно има,но те със сигурност не могат да ти навредят физически.Вредиш си ти сама със страхът си от тях.Няма защо да се страхуваш,всичко ще преминеи след време дори ще забравиш,че се е случвало :)
0
0
izgrewa i zaleza
izgrewa i zaleza
29.11.2014 15:10
Кв'и са тия глупости е. Ужс.
1
2
боко
боко
26.11.2014 11:25
Момиче,това са просто натрапчиви мисли породени от твоята предварителна нагласа и натрупалия се стрес.Съвета ми към теб е започни да се занимаваш с някакъв спорт,чрез него ще се уморяваш а от там и ще спиш по дълбоко.Като допълнение би могла вечер преди лягане да правиш медитация,която отпуска душевното напрежение и стреса.Така с времето ще преодолееш това което те притеснява.
4
2
Ванеса
Ванеса
26.11.2014 18:43
Мерси за съвета...но сама съм си виновна и не мисля че нещо ще ми помогне
0
1
maria
maria
26.11.2014 06:56
Ти сама си си,виновна. Колкото и градове да смениш няма да решиш така проблемите духовете помнят и не забравят! На теб ти трябва някой които да го прогони от теб, и наистина трябва да се побърза може да е дух-убиец може да е всичко. Потърси медиум, гадател някой да ти каже какво да правиш и гледай тези хора да си разбират от работата, защото голям % от тях са некадърници!
4
4
sladkata seli
sladkata seli
29.11.2014 18:44
точно така
2
2
Ванеса
Ванеса
26.11.2014 18:46
Да права си че сама съм си виновна, може да реша проблема като забравя страха със страх,любов със любов, огън със огън.
2
1