Баба почина

Баба почина
Преди около 4-5 месеца баба почина. Тя беше най-близкия ми човек. Ходех всяко лято на село пи нея. След като почина не мога да спра да плача и да я сънувам. Не знам как да спра да сънувам един и същ сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Георги
Георги
31.10.2014 22:27
Преди около 2 години бях в най-трудният си период в живота. Почина един от най-скъпите ми хора. Няколко месеца след това поради милостта на БОГ повярвах в НЕГО. БОГ ме спаси. ТОЙ ме избави от дупката от дълбочината, от пропастта в която бях. ТОЙ ме спаси от смъртта и осъждението към които бях се устремил. БОГ взе болката от сърцето ми, взе чувството ми на вина, взе тъгата ми, около месец и половина след, като повярвах в НЕГО, като че все едно никога не е имало чувство на вина, тъга, болка в сърцето ми. БОГ е толкова Милостив. СТРАШНИЯТ и МОЩЕН ВСЕМОГЪЩ ГОСПОД БОГ ! Слава на БОГ !

Помоли се на БОГ да ти помогне. Само ТОЙ е ТОЗИ, КОЙТО ни помага, ТОЙ е нашата помощ и прибежище. БОГ да те благослови теб и семейството ти. Амин.
3
0
Име
Име
30.10.2014 07:52
Отиди на гроба на баба си,занеси шише с вода,сипваш до кръста,оставяш шишето обикаляш гроба от другата страна пак сипваш вода,връщаш се пак и така три пъти без да говориш,мълчиш,прекръстваш се и си тръгваш ...След това вече няма да сънуваш кошмари и ще спиш спокойно...Мъката ти ще е вечна,но времето лекува болката постепенно..
3
0