Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Престанах да се виждам с приятелите си, но ги сънувам

Престанах да се виждам с приятелите си, но ги сънувам

Престанах да се виждам с приятелите си, но ги сънувам
Наскоро разбрах, що за приятели имам. Спрях да общувам с тях. Не съм излизала близо от месец и половина. Вместо това ходя в близкия мол, ходя на шопинг и общувам с други приятели във интернет. Обаче, откакто това се случи съм нервна, ядосвам се много лесно. Не ми личи (не говоря за това), но вътре в мен бушува буря, мога да избухна всеки момент. Ние бяхме много близки с тях. Понеже се събирахме на групичка от по 15-ина човека и излизахме, особено с някой от тях имах по-близки отношения

Не споделям емоциите си с никой и не съм споделяла. Но напоследък сънувам сънища с тях. Снощи сънувах един много объркан сън.

Аз съм в някакъв басейн, като чели в сграда, не беше голям, имаше и нещо като стая в него, а също и малък водопад. Водата беше плитка и много чиста. Аз си седя там. Вечерта с тях трябва да ходим на парти и те трябва да ми звъннат. Изведнъж се появява някакъв мъж, който ме гони. Не знам какво иска от мен (не носи оръжие). Аз избягвам. Лягам на някакво легло и се завивам през глава. Приятелките ми пристигат от партито (аз осъзнавам , че не са ме викнали). Започват да говорят нещо за мен . И се събудих .

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
dangerous_animal
dangerous_animal
28.08.2014 21:03
Благодаря за отговорите . Всъщност те започнаха да не се съобразяват с мен (аз живея далеч , а ту ме разиграват да ходя тук , а те били там и т.н) освен това ми говореха зад гърба . Аз спрях да се виждам с тях за около 1-2 седмици , да видя дали ще ме потърсят . Не го направиха и това беше краят ...
0
0
мимк
мимк
26.08.2014 10:56
Преживяваш емоционално раздялата ти с твоите приятели. Басейна в който си означава че в момента си въобразяваш че се чувстдваш добре и човекът който се появява е твоя страх да не бъде завинаги тази раздяла и да не бъдеш отхвърлена от тях ако ги потърсиш и затова предпочиташ да се завиеш през глава и да оставиш нещата такива каквито са!Съвет потърси си ги ако те отхвърлят, раздялата ще бъде по-лесна. Всеки човек греши и да си умен не означава да се скриеш, а да им покажеш, че не си като тях,защото твоето приятелство е било истинско.
0
0
Барни
Барни
24.08.2014 10:42
Ако водата е чиста и бистра,значи е на хубаво,но пък от водопада трябва да внимаваш за необмислени и опасни решения.Относно непознатия мъж,предполагам авантюра предстои.
Пожелавам ти да са тези неща,които съм написал.Ако ли не,поне да не са лоши.
Ако някой има по-добре тълкуване,моля да подпомогне.
3
0