Сънувам и виждам

Сънувам и виждам
bОтдавна сънувам снежно бял вълк и понякога го виждам. Когато ме е страх той се появява. Едър е и е бял като от лед. Чувам го да лае, но идва от другият край като ехо. Намигва ми.

Днес бях с още две приятелки в гората срещу блокът ми. Те отидоха навътре, а аз останах на входа. Реших да ги пресрещна от другия й край.

Тръгнах да ставам и пред мен малко като снежинка се образува глава на вълк, а после и тялото му. Мигнах и пред мен нямаше нищо.

Скоро пак така като се намерихме на входа към гората. Едната ми приятелка тръгна навътре, а аз и другата останахме малко до изхода.

Облегнахме се на едно дърво, но аз бях доста скована. Докато гледах в едната посока видях в нормален ръст снежно-белият вълк. Той ми намигна, обърна се и изчезна.

Моля ви кажете ми какво означава това.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
иван
иван
09.09.2011 11:06
Добре де, защо когато някой види бял вълк и вече голяма работа. Бял, сив, черен те са си едни и същи. А пък това дето си го видяла няма нищо странно. Един ден на село до мен също имаше вълк, обаче като ме видя се изплаши и избяга.
0
0
Патриция
Патриция
06.08.2011 13:44
Здравей. Убедена съм, че този вълк те пази и винаги ще бъде с теб. Замисли се дали имаш починал приятел или роднина, с когото си била много близка. Поне на мен така ми се случи след като приятелят ми почина. Виждах орел и го сънувах, и една жена ми каза, че това е нещото, което го символизира и ме предпазва.
0
0
Тони
Тони
19.07.2011 11:24
И аз съм на това мнение, този вълк идва в съня ти, за да ти покаже, че те пази. Най-вероятно наистина е твоят ангел пазител. Радвай се, че го имаш. Успех.
0
0
Потребител#20300
Щом ти намига и не те наранява, сигурно е твоят ангел пазител и се явява като вълк.
0
0
диана
диана
18.07.2011 15:37
Според мен този вълк е от голямо значение за теб. Мисля, че може би те пази или нещо подобно.
0
0