Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Aко си роден в събота, виждаш духове

Aко си роден в събота, виждаш духове

Aко си роден в събота, виждаш духове
Прочетох в някакъв сайт и там пишеше, че ако си роден в събота означавало че имаш сили да виждаш духове, вампири и т. н и да познавам магюсниците сред хората и да правиш магии :x: нещо подобно. Та въпроса ми е, че това вярна ли е ако да как да как да ги използвам, но на това не вярвам ама като прочетох че Баба Ванга е родена точно в събота. Моля кажете мнението ви за това
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
nini22
nini22
27.07.2014 14:03
Вижте още какво намерих
Раждането в събота се свързва с дарбата да се поглежда през вратата на световете, да се съзират бродещите демони на отвъдното. Това някъде се приема за лошо. Не е хубаво да се родиш в събота, за да не ти се привиждат нощем духове и таласъми. Но на други места това се смята за голям дар и съботата се приема като много хубав ден за раждане.


Роденият в събота се нарича съботник. На такова дете всички в семейството гледат с голяма радост и почит. Понеже се случва рядко, смята се, че е направо Божие благоволение и милост към цялата фамилия. Нещо повече, то е Божи дар и за мястото и селището, в което се е родило съботниче. Това дете, особено пък ако е и момче(а аз съм момиче), е добро за всички в селото. Казват, че през девет села пак трудно се намират съботници. Роденият в събота цял живот гледа сънища, живее в тях, вижда нощни духове, говори с умрелите. Духове виждат само родените през нощта, преди да са пропели петлите.

Хората се радват, защото в къща, в която има съботник, вампир не влиза, магии не могат да се правят, лоши духове и болести не смеят да се появят. Всички невидими и зли сили, които дебнат човека в тъмнината, се страхуват и бягат надалече.

П.С: това вярно ли е според вас
4
0
Наска
Наска
02.09.2015 16:39
Ами аз не смятат че е вярно,защото аз съм родена в събота.Имаше счупени яйца на прага ми,счупени огледала и това за мен са магии,коити които определено си оказваха отрицателното влияние
0
0
batman arkham origins
batman arkham origins
05.08.2014 10:34
да
0
1
Ivan
Ivan
27.07.2014 13:26
За магиите трябва да правиш ритуали които могат да ти струват душата за това недей да рискуваш. Освен това не можеш да правиш магии като огнени топки или фокуси. Това не е магия. Прочети повече в нета.
2
1
nini22
nini22
27.07.2014 13:50
Мерси за съвета :)
0
0