Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Mомиче, което гадае

Mомиче, което гадае

Mомиче, което гадае
Сънувах много странен сън. Мястото което сънувах беше близката до нас църква, срещу нея имаше къщи и магазини и в една от тези двуетажни къщи живеехме аз с моите съученици, не всичките, само някои. Някои неща от съня ми се губят но помня, че говорихме как в църквата имало някакво момиче, което гадае и било много точно, можела да ти каже какво ти е на душата, да ти помогне да превъзмогнеш загуба на близък и т. н. Моят баща почина преди 7 години и в съня си все още скърбях за него силно, но вътрешно. Без да кажа и дума тръгнах да излизам от къщата и като прекрачих прага на къщата гледката която се разкри пред мен беше мрачна и тъмна. Беше през деня, но имаше много тъмни буреносни облаци, валеше силно дъжд, не помня за светкавици, но гръмотевици съвсем леко се чуваха, както казах мрачна обстановка. изтичах до църквата, която се намираше от другата страна на улицата и забелязах колко много коли има спрели. Влезнах вътре и никой нямаше освен момиче и момче. Като се приближих установих, че това са двама мои съученика. Тя без да ми каже нищо ми подаде една червена бележка, която отгоре имаше нещо като люспа и ми каза когато си готова прочети я. Аз поисках да си купя свещи, за да запаля за баща ми и за другите близки. Тя ми каза, че двете свещи струват общо 1, 05 лв аз нямах пари и и казах да ме изчака да отида до нас, при което тя се усмихна и каза добре, но усмивката и беше някак лукава. Аз тръгнах на бегом до къщата, но на излизане от църквата видях че няма нито една кола пред нея и дъждът се беше усилил много.

Като влязох в къщата мокра до кости изтичах по стълбите за да взема парите колкото се може по-бързо, за какво бързах и аз не знаех. Докато се качвах по стълбите само чувах съучениците да ме питат какво стана? нещо да не се е случило ? При което аз нищо не отвърнах, защото качвайки се по стълбите извадих червеното листче и дръпнах люспичката и след като го прочетох останах на място, защото не можех да схвана смисъла на така нареченото предсказание.

На листчето гласеше нещо от сорта на Шоколада не е вкусен, когато наблизо има телефон. Когато говориш по телефон и ядеш шоколад той е горчив нали. В съня си не успях да го схвана, дори помолих съученичка да го види и тя почна да го разтълкува но тази част от съня ми се губи също, защото явно тогава съм се събудила. Но дори и сега като се замисля пак не виждам смисъл в това, което е било написано на листчето, също споделям съня си, защото от съновника като проверих някои думи се оказа всико лошо и че е свързано с отношенията ми и работата ми, което малко ме притеснява, защото аз по принцип сънищата си не ги помня, много рядко се случва това, дори един преди години толкова ме беше наплашил че пак тук бях писала и ето ме сега пак пиша, защото този сън не знам как и защо, но като се сетя за него и ме обвзема чувство на безпокойство. Вашето мнение какво е, наистина ли както четох в съновника съня не е на хубаво ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
18.07.2014 19:15
Здравей!Сънят ти е едно голямо предупреждение към теб и семейството ти-бъди на щрек! Църква да сънуваш-лъжа,измама,обезверяване,изгубени надежди,измамни приятели; свещи-недостатъчна вяра в себе си,тъга,числото две-първото женско число-ти дава възможност да се опълчиш срещу несправедливи думи,зависи от теб; свещ за починал-надежда за по-добро,не можеш да я запалиш-нерешителност; стълби-изкачване; дом-промяна; хора-клюка разправия; дъжд-сълзи,отчаяние,мъка по някой или нещо,коли,спрени-тъпчене на едно място,заради лъжливи обещания; червено-истина,която скоро ще узнаеш,-шоколад-радост,щастливи мигове; телефон-вест,която приятно ще те изненада,горчив шоколад и телефон-изисква се бърз и решителен отговор,колкото и да ти е неприятно.Душата ти е неудовлетворена,заниманията ти не те задоволяват,търсиш промяна,но трябва да повярваш в себе си и да не се надяваш на "добри" приятели.Всичко добро ти желая!
1
0
Зетабета
Зетабета
21.07.2014 23:01
Здравей! По-скоро е хоби,имам свои,семеен съновник,радвам се,че съм успяла да помогна.Всичко добро и на вас!
0
0
Choi Ae Sook
Choi Ae Sook
20.07.2014 20:06
Благодаря ти от сърце, че ми помогна да си разтълкувам съня.Всичко, което си го написала описва точно сегашното ми положение и най-вече душевното ми състояние, което не е никак добро.Да те питам ти с това ли се занимаваш или ти е като хоби, защото съм чела и други твои постове и си много добра в тълкуването на сънищата.Успех ти желая и всичко най-добро.
0
0
mimA
mimA
18.07.2014 07:57
не се притесняваи на добро е така мисля :)
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
15.07.2014 19:54
Едно време си играехме на телефон.Първия казва една дума и на ухо се предава на другите играчи,накрая излизаше съвсем друго.Помисли си.
0
0
mihala
mihala
16.07.2014 06:23
Не се ли съобразяваш с лъжливи думи или клюки.Може телефона да е това.Погледни в съновника.
0
0
Choi Ae Sook
Choi Ae Sook
15.07.2014 22:12
Извинявай, но не разбрах коментара ти, какво трябва да помисля, ако може ми обясни защото колкото и да мисля нищо не ми хрумва, толкова ми е объркано като се сетя за съня.
0
0