Кървавата Мери

Кървавата Мери
Четох из форумите как като застанеш пред огледалото и кажеш 3 пъти на глас Блъди Мери, ще видиш лицето си в огледалото надраскано и с кървави рани.

Та направих го сутринта и някъде към обяд, оглеждах се в огледалото и на бузата имах като отбелязана кръв и посегнах да я изтрия.

И някак си от само себе си се махна, все едно беше видение.

После влязох в стаята си и майка дойде. И на брадичката имаше като два триъгълника от кръв.

Казах и изцапана си на брадичката и тя пак с едно докосване се изтри. Много съм уплашена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Веси
Веси
07.03.2010 10:25
Според мен това, което виждаш са твоите измислици, защото, колкото повече те е страх, толкова повече мозъка си въобразява. Помоли се на Бог или когато отново си помислиш за това, просто си кажи: Това са глупости. Честно да ти кажа и аз съм го правила това, но абсолютно нищо не ми е ставало, тъй като аз не вярвам в такива тъпанарщини.
0
1
борислав
борислав
22.02.2010 07:35
Аз също виках Дама Пика с две момичета. След като я извикахме, върху едната падна стена(тя е все още жива), другата дядо и влезе в кома и после излезе. А аз се разболях от пневмония.
1
0
Sisi
Sisi
08.02.2010 21:12
Може би просто си въобразяваш. Опитай да не мислиш за това.
0
0
...
...
27.01.2010 17:59
Викала съм Дама Пика и нищо не става. Това са измислици. Историите за Чичко паричко, кървавата Мери и Дама Пика са пълни безмислици. Казвали са кървавата Мери на сестрата на една кралица по причината, че са смятали, че тя се къпе в кръв от малки момичета.
0
0
Марио Николов
Аз мисля, че по никакъв начин не трябва да се шегуваме с с такива неща, по простата причина, че е ясно, че ние хората не сме сами на земята. Не продължавай да го правиш, защото с това шега не бива. Надявам се, че е добър съвет, ти решаваш.
0
0