Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #830434
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувам, че ме гонят и се катеряпреди 4 годиниЗдравейте. По принцип не помня какво сънувам, но по някога си спомням кошмар с един и същ сюжет. Снощи сънувах че съм отишъл в някаква изоставена сграда през ноща и съм заспал. Като се събудих в съня си, тръгнах да вървя и не знам поради каква причина стана ПТП и шофьора започна да ме годни.

    Успях да избягам от него като се покатерих на една много висока телена ограда която прескочих. От другата страна имаше някаква сграда, която също беше обградена с много висока ограда на която не можех да се покатеря.

    Вратата на сградата беше забравена отключена. Влязох с цел да се кача на покрива и да прескоча ограда но пазача ѝ започна да ме годни а аз продължих да се изкачвам по стълбите в сградата но като стигнах на покрива оградата беше висока и нямаше как да я прескоча.

    Подобен сън съм сънувал с дома ми. Искам да избягам от къщата, в която живея, катеря се по оградата но цялата е обгърната с мрежа и не мога да премина през нея.