Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПризовавам всеки, който разбира от тея неща
Браво, Габриел, тази статия за хората - сенки беше доста изчерпателна. :y: Вярвам в тях, защото и аз като дете съм виждал такъв призрак - тъмна сянка - седеше на прозореца и носеше островърха шапка, като на магьосник, изглеждаше по - възрастен и сякаш подслушваше какво става в стаята. Идваше почти всяка нощ на нашия прозорец, но не ме беше страх. Даже напротив, сякаш ме приспиваше неговото присъствие. Значи наистина има враждебно и не враждебно настроени, и сред хората - сенки.
АнонименПризовавам всеки, който разбира от тея неща
"Не си внушавам виждала съм, ги като съм излизала от тялото си ( не нарочно )" - тогава - научи се да контролираш съзнанието си , след като заспиш да не се разхожда духа ти , да не се отдалечава много, защото е опасно. Може да срещне всякакви същества по пътя си, много от които да не са приятелски настроени към хората, или към теб по - специално. Научи се на Осъзнато сънуване, да контролираш мислите и желанията си дори и насън. Това не е никак лесно, но си има начини. Търси книги на тази тематика и ще научиш как, но е по - вероятно да не намериш много информация на български език. А що се отнася до хората - сенки, много вероятно е ако си смениш жилището да не ги срещнеш повече. При мен стана точно така.
Анонимен10 причини , поради които не ми харесва християнството
Съгласен съм с всичко дотук, особено с това, че Петър Дънов е един сектант и самозванец!
Анонимен10 причини , поради които не ми харесва християнството
Мога да добавя и още: Библията е книга, която е пълна с безсмислици, бисери и абсурдни нелепици: Евангелие от Матфей- 1:2 Авраам родил Исаака; Исаак родил Иакова; Иаков родил Иуду и братьев его; Много интересно - според Библията ту жените са наказани от Бог (Яхве, Отец...?!?) да раждат в адски мъки, ту мъжете раждат...?!?... И още една безсмислица, която може да чуете при попските песнопения: " и родил се от девица непорочно младенец с мъдрост като на старец" - Това много напомня на героя от филма "Странният случай на Бенджамин Бътън". С една дума - Библията е една книжка с приказки. При това Некадърно измислени приказки. Ето, сами виждате - не е необходимо да имате много акъл, а просто да отделите половин час да прочетете нелепиците, за да се убедите, че е точно така.