Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСънувах красив сън на Благовещение
Сънищата се делят на много видове-сънища от всекидневният ни живот,сънища на това което желаем,сънища на нашите страхове,пророчески сънища.В случая сънят ти показва че ти искаш да контролираш всичко около себеси, хората в живота си и абсолютно всичко което те заобикаля-за това и си сънувала че контолираш и слънцето.Сънят ти е сън на твоите желания.
АнонименМагия за раздяла
Искам само да ти разкажа за същия случай .Това стана с мен. Аз бях малка и се влубих в едно момче.Първата ми любов.Много го обичах. И родителите му искаха да се оженим. Но бяха обикновени работници. Не бяха лекари или адвокати. Майка ми беше против този брак, а и не го понасяше защото си падаше бараба. Та значи един ден ме закара при една туркиня нещо си говориха и тя и даде нещо ,което в последствие майка ми ,ми заши на якето. /Това е било магия за да се разделим/ Ние се разделихме. Всеки пое по своя път. Но майка ми отчяно 30 години търсеше да намери любов и никога никой не я обикна. Всичките тези години и бяха изпълнени със разочарования и сълзи....Така,че помислете си пак дали ще правите магия!!
АнонименМагия за раздяла
Нели здравей! Искам да ти помогна. Но за да стане това трябва да вярваш в Господ! Значи има един светец който се казва св.Фанурий. помоли му се в молитвите си на него и му кажи какво искаш! Обещай му ,че като стане чудото ще направиш пита за майка му!. Когато стане чудото ми пиши да ти кажа как се прави тази пита/ то е вид кекс/ .