Да се пречистим от негативна енергия и прокоби! Ето така

1 от 4 Снимки

1. Медитация на чист въздух


Отпускането сред природата ви помага да се освободите от блокажите в съзнанието си и да почистите своята аура. Освен това ви помага да избистрите съзнанието и да вземете по-спокойни решения за бъдещето си.

Всеки човек има енергийна обвивка, която го предпазва от външно влияние. Но с течение на времето и под въздействието на негативни преживявания тази мантия може да бъде разрушена. Тогава човек става много по-уязвим към проклятия, магии, завист и отрицателни емоции.

Това, от своя страна, причинява хаос и беди в живота ни. Започваме да усещаме как непрекъснато се сблъскваме с неудачи, чувстваме се отпаднали и без желание за каквото и да е. Дезориентирани сме, изпитваме страх и паника без особена причина.

Възможно е дори да започнат да ни притесняват и здравословни проблеми. Всички тези признаци показват, че нашето енергийни поле е засегнат и трябва да се погрижим за неговото възстановяване.

В галерията ни ще видите как това може да се случи с помощта на природата. Използвайте нейната помощ, за да се заредите отново със сили и да премахнете всичко отрицателно от своя живот.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне на магия,гледане на карти таро,восъколеене,амулети,талисмани,защити,предпазване от негативна енергия,уроки,страх,проклятие,разкриване на магия-тел 0882 355 306 Шамана.
2
0