sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Копчетата сбъдват желания! Ето как да си направим амулет от тях

Копчетата сбъдват желания! Ето как да си направим амулет от тях

Копчетата са сред предметите, до които непрекъснато се докосваме в нашето ежедневие. Всички знаят, че те значително улесняват нашия бит, но малцина са наясно, че могат да привличат късмет, любов, пари и успехи. За да това обаче трябва да превърнем копчето си в амулет и да го зашием по специален начин за дрехата си.

За да изпълните ритуала, трябва да си набавите копче с четири дупчици, конец и игла, а след това да пришиете копчето с вдлъбнатината му към опаковата страна на дрехата. От голямо значение в случая е начинът, по който ще зашиете копчето.

Именно знакът, който ще образува конецът при закрепянето му, привлича определени неща в живота и сбъдва желания /разгледайте схемата в галерията ни, за да видите по какъв начин трябва да пришиете копчето според това дали желаете професионални успехи, пари, хармония у дома, творчески успехи, здраво приятелство, нова връзка/.

Говори се, че за да привлечете в живота си точно това, което искате, е добре ритуалът да се извърши при пълнолуние, защото именно тогава силата му ще е най-голяма.

Друг начин да засилите мощта на този амулет е, като си го направите точно преди голям ваш личен празник – например рожден ден, имен ден, годишнина от сватба. Добре е също така да носите копчето върху себе си по-често. Затова е препоръчително да го поставите върху яке, сако, жилетка, елек.

Когато правите амулета, имайте предвид и нещо друго много важно. В случай че имате нужда от две копчета на щастието, никога не ги зашивайте и двете в един и същи период.

Поставете първо едното и го носете, докато желанието ви се осъществи. След това го отстранете и чак тогава зашийте на негово място друго. Ползвате ли две късметлийски копчета по едно и също време, надеждите ви няма да се сбъднат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати