Извънземни убиха мъж в Бразилия! Кожата му се стопи

Извънземни

Доказателството за съществуването на извънземните е тук. Най-лошото се случи – те притежават технологии, които може би никога няма да разберем, и ги използват срещу нас.

Уфолози от цял свят са убедени, че човечеството съжителства с извънземните тук на Земята от хилядолетия насам. Те се крият, а ние се правим, че не ги виждаме. На фона на това всички теории, че искат да водят война с нас или да ни поробят, изглеждат нелепо. Въпреки това случаите със странни убийства, свързани с извънземните, шокират Бразилия.

Странните убийства, свързани с извънземните, са масово срещани в град Аракаригуам, Бразилия. Докато похищенията на различните от човешката раса са донякъде обясними, то убийствата остават пълна мистерия.

Един от най-странните случаи от близкото минало е с 44-годишния фермер Жоао. През 1946-та година той е поразен от светлинен лъч и умира от ужасяваща болка, докато кожата му се топи.

Инцидентът се случва, докато близките на фермера са на карнавал в близкия град Аракаригуам. В това време Жоао се връща към фермата си от риболов с приятели. Там той бива поразен от горещ лъч, произведен от летящ обект срещу него.

Изпитвайки ужасяваща болка, Жоао тича до града, който е на два километра от къщата му. Той намира близките си и крещейки обяснява, че е ударен от небесен лъч и че умира. Тялото на Жоао започва да се разлага пред ужасените погледи на хората на карнавала. Кожата на мъжа станала прозрачна, а месата му капели по наметалото. Накрая останал само скелетът му.

НЛО

Близките на Жоао не намират логично обяснение за случилото се. От този момент нататък никой не се доближавал до фермата му – всички били убедени, че къщата е прокълната. Дори крадците не смеели да влязат в нея.

Говори се, че след случая на Жоао извънземни нападнали и неговия роднина Фил. Докато се разхождал из гората, той бил поразен от подобен лъч. Мъжът видял светещо кълбо и усетил ужасяваща жега. Фил паднал на земята и започнал да се моли за милост. В този момент се случило чудо – лъчът изчезна заедно с жегата, а НЛО-то отлетяло.

Историята за нападения от извънземни в Аракаригуам са много. За момента никой не може да обясни защо извънземните убиват мирни граждани като Жоао. Къщата на мъжа и до днес остава необитаема.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати