Следвай тези 8 стъпки, за да подобриш енергията в дома си с Фън Шуй

Следвай тези 8 стъпки, за да подобриш енергията в дома си с Фън Шуй

1 от 8 Снимки

1. Задайте намерение


Първата стъпка е формулирането на искането ясно в съзнанието. Вземете решението да бъдете свободни от заплетената ситуация или лошо настроение и не отстъпвайте от позицията си;

Фън Шуй помага да се елиминирате негативната енергия в дома, като я преобразувате в позитивна. Приложите ли практиката, завинаги ще забравите за лошото настроение.

Застоят в дома не е добър за никого. Вакуумирана между четири стени негативната енергия не ни позволява да се фокусираме върху важните неща и развитието на ума и душевността. Така ставаме заложници на материалните подбуди.

Всеки човек има правото да живее в една жива, позитивна и мирна енергия. Тук на помощ идва Фън Шуй. За да изчистите дома си от негативното и да преобразувате енергията в нещо положително за вас и семейството ви, трябва да следвате няколко основни стъпки.

В практиките на Фън Шуй има много методи за преобразуване на енергия. Всички те са производни на настоящата, която ще ви помогне да поддържате постоянно щастлива и ясна енергия в дома. Възползвайте се от метода всеки пък, когато се почувствате напрегнати, отрицателни, объркани или по друг начин в лошо настроение.

Повишите ли енергията в дома, повдигате и духа си. Може да я прилагате както всеки ден, така и веднъж седмично - изобщо всеки път, когато почувствате, че ви е нужна.

В галерията горе вижте кои са практиките за премахване на отрицателната енергия от вашето жилище.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати