Магия за богатство с красула в дома

Магия за богатство с красула в дома

Красулата, по-известна като дървото на живота, носи парите в дома. Единственото, което е нужно, е да засадите растението в къщата си.

Искате парите да не спират да валят – няма проблем. Според Фън Шуй единственото, което трябва да направите, е да се сдобиете с красула. Просто няма да повярвате как се подобрява финансовото ви състояние.

За действа магията, е важно на първо място да повярвайте. Положителното мислене води към сбъдване на мечтите. А когато подсилите мислите си с действия, това скоростно увеличава вероятността от промени в живота към по-добро многократно.

Цветът на красулата е зелен – също като току-що отпечатани доларови банкноти. Присъствието му в дома помага за подобряване функциите на мозъка, както и физическата активност. Това се дължи на големите му листа, в които се съдържат много и най-разнообразни етерични масла.

Красулата се слага на работния плот. Скоро ще усетите как работата ви носи все повече и повече удоволствие, вместо да ви натоварва. Това от своя страна носи все повече и повече пари на човека, както и удовлетворение от свършената работа.

Магия за богатство с красула в дома

Магия обаче има. Тя трябва да се направи при засаждането на растението. Преди да го поставите в саксия, поставете на дъното ѝ 6 монети. Представете себе си като успешен, здрав, богат човек. След това посадете дървото.

За да засилите магията, всеки път, когато поливате вашата красула, си представяйте тази картина колкото се може по-ясно.

Ако вече имате красула в дома си, също може да се възползвате от магическите ѝ свойства. Нужно е просто да заровите монетите в пръстта ѝ. За оптимален ефект завържете няколко червени конеца с монети на клоните. Гледайте към тях всеки път, когато си представяте как парите идват директно в дома ви.

Красулата се гледа лесно, но расте бързо. Поради това ви е необходима по-голяма саксия. Нека тя бъде в червено или бордо, кафяво, черно, злато или сребро. Растението се нуждае от много светлина. И, най-важното – не забравяйте често да забърсвате листата на растението от прахта. То ще ви се отблагодари.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати