Настъпва Лунно затъмнение в Лъв! Ето какво е важно да знаете

Луна

Два часа след полунощ на 11 февруари настъпва първото за годината Лунно затъмнение в Лъв. Тогава е и фазата на Пълнолуние в огнената зодия, което ще извади наяве емоционалната ни страна.

Фазата на затъмнение ще започне от полунощ, а пълната фаза ще може да се наблюдава в 2.30 часа. Феноменът ще е видим за цяла Европа и по-голямата част от Азия.

Лунното затъмнение е период, когато емоциите ще взимат връх, а щом попадне в Лъв, е вероятно да драматизираме случващото се. Ако има нещо от миналото, което все още ви притеснява, днес ще имате възможности да се сбогувате с него.

Време е да помислите за своя просперитет, като насочите вниманието си към важните въпроси. През днешния ден е вероятно по-често да се чувстваме объркани и несигурни и по тази причина е добре да избягваме взимането на важни решения.

Бъдете внимателни и с реакциите си, защото ако сте спонтанни и се поддавате на първото впечатление, е вероятно да си създадете неприятности.

Зодия Лъв

Въпреки че Луната се движи в Лъв и ни насочва към личните нужди, Слънцето е във Водолей, което ни напомня да се съобразяваме с хората около нас и независимо от личните пориви, да се стараем за общото благо.

Ще може да реализираме намеренията си, само ако работим заедно с другите. Социалната среда ще е отличен навигатор и ще ни предпазва от грешки.

Това Пълнолуние ще ни позволи да покажем истинското си лице, така че да развием характера си, а не да го прикриваме зад измислени роли.

Не позволявайте на нищо да ви разсейва от важните за вас планове и въпреки че емоциите ще са бурни, използвайте възможностите си за изява на идеите пред публика.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати