Цял свят очаква този петък заради пророчество на Ванга

Ванга

Истинска истерия за предстоящ Апокалипсис се разпространява из цял свят заради пророчество на Баба Ванга, което ще ни накара този петък, 20 януари, да се изправим на нокти.

По думи на петричката ясновидка последният президент на САЩ ще бъде чернокож, а мнозина виждат в това пророчество Барак Обама. Този петък той ще предаде властта в ръцете на новоизбрания президент Доналд Тръмп.

Какво означава прогнозата на Ванга на фона на случващото се, предстои да се види, пише Дейли мейл. Някои смятат, че с Тръмп на власт напрежението между северните и южните щати ще се засили и това може да застраши мира на глобално ниво.

В пророчеството на Ванга се казва още, че след подобно силно сътресение на Земята ще настъпи дълготраен мир.

Доналд Тръмп

Британското издание напомня, че досега Баба Ванга има две точни прогнози, засягащи Щатите. През 1989 година тя предсказва, че две стоманени птици ще ударят Америка и това ще доведе до заплаха за цял свят.

Мнозина виждат в тези думи атентатите от 11 септември 2001 година на Световния търговски център в Ню Йорк. След този акт опасността от тероризъм в цял свят видимо нарасна.

Дейли мейл напомнят, че има твърдения, според които Ванга е предсказала и появата на Ислямска държава. Изданието добавя и че според пророчеството войната с радикалния ислям ще приключи през 2043 година.

Но хората, които са били близки до петричката пророчица, споделят, че тя никога не е говорила по адрес на Америка. Иван Драмов, председател на фондация Ванга, казва, че много политически кръгове злоупотребяват с думите на пророчицата относно бъдещето.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати