Линиите на челото могат да разкрият всичко за теб

1 от 2 Снимки

1. Вертикални линии


Ако имате една вертикална линия между веждите, то вие сте упорит човек, който се стреми към стабилност в живота на всяка цена. Посвещавате се напълно на любимите си хора и занимания, а отдадеността ви кара другите да ви се възхищават. Не рядко ви смятат егоист и прекалено мнителен към околните, но с времето успявате да докажете, че сте сериозен човек.

С две вертикални линии по средата на челото са хората, които с лекота разбират болката на всеки. Те са грижовни, мили и съпричастни към всеки познат и успяват да видят положителната страна у всеки човек, дори и да им е направил нещо лошо. Когато се чувстват наранени, са склонни да драматизират и могат веднага да избухнат в плач.

Повече от две вертикални линии имат перфекционистите, които държат всяка една задача да бъде изпълнена съвършено. Те са много изпълнителни и затова са и отлични служители. Уменията да анализират и да работят упорито за реализиране на целите си, заради което често са успешни хора.

Освен по линиите на ръката, може да разберете повече за себе си и ако погледнете в огледалото и обърнете внимание на линиите, които имате по челото. Те разкриват нрава ви и природните таланти.

Кожните гънки на лицето отдавна са показател дори за здравословното ни състояния, като има теория, че локацията на бръчките - около устата, по челото, около очите и т.н., е симптом за точно определен здравословен проблем. Вижте тук За какви болести сигнализират бръчките, а сега ще се опитаме да отгатнем що за характер сте според линиите на вашето чело /виж галерията/.

Първата стъпка от разчитането на линиите е да определите посоката, в която са се образували. Тя може да бъде хоризонтална и вертикална.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати